Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-01-2015

Στο παγωμένο Καζάν ο Ολυμπιακός

Rate this item
(0 votes)
Στo Kαζάν της Ρωσίας βρίσκεται από τη Δευτέρα (19/1) το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Ζενίτ Καζάν για την 5η αγωνιστική του 2015 CEV DenizBank Volleyball Champions League.
 
Ο αγώνας με την πανίσχυρη Ρωσική ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (21/1) στις 18:00 και θα καλυφθεί ζωντανά από το OTEsport 6.
 
H ερυθρόλευκη αποστολή αναχώρησε το πρωί από το "Ελ. Βενιζέλος" και με ενδιάμεση στάση τη Μόσχα μετέβη στον τελικό προορισμό της.
 
Την Τρίτη (20/1) θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση με βάρη το πρωί και κανονική προπόνηση το απόγευμα οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Θρύλου για το 5ο ευρωπαϊκό του παιχνίδι τη φετινή σεζόν.
 
Η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Θανάση Μαρούλη, Μίλαν Γιούρισιτς, Αντρέι Ντιάτσκοφ, Γιώργος Στεφάνου, Κωνσταντίνος Προύσαλης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ενέα Τζελάτι, Σωτήρης Σωτηρίου, Κάρσον Κλαρκ, Χρήστος Βολουδάκης Γιάννης Τακουρίδης.
 
Στο Καζάν το βράδυ η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στους -8 και την ημέρα -1.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject