Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-01-2015

Ο Γ.Σ.Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Θεόδωρου Τσαδήμα πριν τον «τελικό» με τη ΜΕΝΤ (video)

Rate this item
(1 Vote)
Η διοίκηση του Γ.Σ.Λαμία ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Λαμιώτη αθλητή Θοδωρή Τσαδήμα ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με τη ΜΕΝΤ που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 στις 19.00 στο «Χαλκιοπούλειο» για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.
«Ο αθλητής είναι γέννημα - θρέμμα του Λαμιώτικου βόλλευ και ειδικότερα του Συλλόγου Φθία Λαμίας.
Ο Θοδωρής Τσαδήμας αγωνίζεται στη θέση του Libero, έχει γεννηθεί την 14.11.1995 και την τρέχουσα περίοδο αγωνιζόταν με την ομάδα του ΑΣ Πανερυθραικός (Α2).
Εχει αγωνισθεί στον Φθία Λαμίας, την Παλλήνη και συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, μάλιστα δε πρίν από λίγες ημέρες αγωνίσθηκε με την Εθνική Ομάδα των Εφήβων στους αγώνες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στην Ουγγαρία.
Ο ΓΣ Λαμία ευχαριστεί την Διοίκηση του ΑΣ Πανερυθραικός γιά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής και προσωπικά τον Πρόεδρο του Φθία Λαμίας κ.Χρήστο Τσαδήμα γιά τις προσωπικές του προσπάθειες στην ολοκλήρωση της δύσκολης μετεγγραφής.
Τέλος η Διοίκηση του Γυμναστικού καλωσορίζει τον αθλητή και του εύχεται καλή επιτυχία με την ομάδα μας».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject