Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-01-2015

Μέρτεν, Σαρικεΐσογλου: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Rate this item
(1 Vote)
Ο Γερμανός προπονητής του Παμβοχαϊκού και ο ακραίος Μιχάλης Σαρικεΐσογλου δήλωσαν μετά την ήττα από τον Εθνικό στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με 3-0:
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Μίκαελ Μέρτεν, δήλωσε: «Τους άξιζε να νικήσουν σήμερα, έπαιξαν καλύτερα από εμάς και τους εύχομαι καλή τύχη. Στο πρώτο και το δεύτερο σετ είχαμε καλή εικόνα και μπορούσαμε να πάρουμε ένα από αυτά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά τα πράγματα ήρθαν μόνα τους. Παρόμοια εικόνα παρουσιάσαμε στα παιχνίδια στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που έχει η ομάδα. Κάποιες στιγμές ήμουν θυμωμένος με τον διαιτητή γιατί θεώρησα πως έκανε κάποια λάθη. Σε γενικές γραμμές έκανε καλή δουλειά. Είμαστε απογοητευμένοι. Έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο τώρα, και θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αύριο ξεκουραζόμαστε και ξεκινάμε την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι».
 
«Κρίμα, μπορούσαμε»
 
Ο διεθνής ακραίος του Παμβοχαϊκού Μιχάλης Σαρικεΐσογλου δήλωσε: «Κρίμα για μας, θεωρώ ότι και στο δεύτερο σετ μπορούσαμε να το κατακτήσουμε. Στο τρίτο σετ δεν το συζητάω είχαμε μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς κολλήσαμε σε ένα σημείο όπου ο προπονητής μας το έχει τονίσει πολλές φορές στην προπόνηση και εννοώ όταν δεν πάει κάτι καλά, αν μία φάση είναι λάθος κοιτάμε την επόμενη και το αφήνουμε πίσω. Εμείς δεν το κάναμε αυτό και σταθήκαμε σε ένα λάθος του διαιτητή στο τρίτο σετ που αν παίρναμε θα είχε συνέχεια το παιχνίδι. Για μένα είναι σίγουρα λάθος του διαιτητή, κολλήσαμε και δεν μπήκαμε ποτέ ξανά στο παιχνίδι και δυστυχώς άλλος ένας στόχος για την ομάδα μου χάθηκε».
 
Για την συνέχεια του Παμβοχαϊκού: «Έτσι είναι ο αθλητισμός, άλλοτε κερδίζεις, άλλοτε χάνεις. Ξεκινήσαμε με άλλους στόχους, με την είσοδο στην τετράδα, να χτυπήσουμε το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Οι δύο έχουν φύγει ήδη, στο Κύπελλο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Κάποιες ατυχίες όπως του Ασπιώτη και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον ότι είναι καλύτερος ή χειρότερος, απλά ο Άκης ήταν σε μία εκπληκτική κατάσταση, κρατούσε την ομάδα και ήταν ο άτυχος της χρονιάς και πάλι. Συνεχίζουμε τώρα με το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, θα βάλουμε τα δυνατά μας και ό,τι καλύτερο μπορέσουμε. Για τώρα εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια στον άλλο ημιτελικό και αύριο στον τελικό. Ο Εθνικός πιστεύω ότι αξίζει να πάρει έναν τίτλο και πιστεύω ότι φέτος είναι η ευκαιρία του να το διεκδικήσει».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject