Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-01-2015

Μέλκας: «Αφήσαμε στην άκρη ότι μας στεναχωρεί»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ:
«Κατά κάποιον τρόπο είμαι ευχαριστημένος. Όταν χάνεις όμως η πικρία παραμένει. Κανονικά πρέπει να συζητάμε σήμερα για τον κόσμο, τους παίκτες και για τον Νίκο Σαμαρά, αλλά με τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά και δύσκολο να ξεχαστούν. Σήμερα τα αφήσαμε όλα στην άκρη και παίξαμε ελεύθερα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο πασαδόρους, καθώς πιάσαμε 61% στο side out και είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια να έχεις τέτοιο ποσοστό, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι και να αφήσουμε στην άκρη ότι μας στενχωρεί. Για αύριο εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να αποκτήσει το Λιγκ Καπ ακόμα μεγαλύτερη αίγλη. Εμένα προσωπικά μου είχε λείψει. Κοιτάμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Πέμπτη και αρχίζουμε την προετοιμασία μας για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».
 
 
Ο ακραίος του Άρης Στέλιος Νικηφορίδης δήλωσε: «Μπήκαμε και παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Αφήσαμε τα προβλήματα μας στη άκρη και απολαύσαμε το παιχνίδι, έτσι ήρθε και η κατάκτηση του πρώτου σετ. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε και λογικά έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα. Πλέον είναι στο χέρι της διοίκησης να βρει λύσεις στα προβλήματα για το μέλλον του Άρη. Οι άνθρωποι του συλλόγου μας είπαν ότι βρουν κάποια χρήματα για να είμαστε και εμείς καλά ψυχολογικά. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ και όπως και σήμερα, έτσι και τότε θα απολαύσουμε το παιχνίδι. Για τον τελικό εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος».
 
 
 
 
 

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject