Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2015

Α.Ο.Ορεστιάδας - Γ.Σ.Λαμία (15η αγωνιστική, 7/2, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Mετά τη διακοπή λόγω του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» το πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ αρχίζει και πάλι με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής. Το πρώτο σερβίς της αγωνιστικής θα γίνει στην Ορεστιάδα όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Γ.Σ.Λαμία στη μοναδική αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου (15η αγωνιστική, 7/12, 19.00).

Η Ορεστιάδα με 18 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την είσοδο της στην πρώτη 8αδα και στα πλέι οφ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς επέστρεψε και ο Δημήτρης Βλασακίδης. Το ηθικό στην ομάδα είναι υψηλό μετά τη νίκη επί της ΜΕΝΤ με 3-1 σετ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου η ακριτική ομάδα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η Ορεστιάδα σε 7 εντός έδρας αγώνες έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ενώ την 14η αγωνιστική ηττήθηκε στη Σύρο 3-0 σετ.

«Νίκη για την 8αδα»

Ο πασαδόρος της Ορεστιάδας που μέχρι το καλοκαίρι ήταν στη Λαμία, ο Μανώλης Δημητριάδης ειπε: «Είναι αγώνας ορόσημο για την εφετινή σεζόν. Αν νικήσουμε κατά 90% θα μας βάλει στα πλέι οφ και θα ξεφύγουμε οριστικά από τα πλέι άουτ. Η ομάδα μας ήταν σε απραξία λόγω του Λιγκ Καπ αλλά ο αγώνας Κυπέλλου με τη ΜΕΝΤ μας έκανε καλό για να βρούμε και πάλι το ρυθμό μας. Μπήκαμε μουδιασμένα στην αρχή του αγώνα με τη ΜΕΝΤ αλλά μετά πήγαμε καλά. Η Λαμία κυνηγάει όλα τα ματς για να πετύχει την παραμονή της. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως η Λαμία είναι καλύτερη απ΄οτι στον Α΄γύρο κι έχει ανέβει η ψυχολογία της. Θα γίνει δυνατός αγώνας. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και θα είναι και αύριο. Ειδικά με τις εξελίξεις που είχαμε στα διοικητικά του ΤΑΑ παρατηρώ ένα γενικό ενδιαφέρον από όλους τους ορεστιαδίτες κι αυτό μόνο καλό κάνει στην ομάδα».

«Ελπίζαμε σε καλύτερη κλήρωση»

Σχετικά με την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε την Ορεστιάδα απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Δημητριάδης είπε:  «Ελπίζαμε σε πιο εύκολη κλήρωση αλλά η ο ομάδα μας είναι έτοιμη για όλα. Στο γήπεδο μας μπορούμε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Θα είναι ένας αγώνας γιορτή. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να πετυχουμε πολλά».

«Πρώτη εκτός έδρας νίκη»

 
Ο Γ.Σ.Λαμία με 2 νίκες σε 14 αγώνες και 7 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, προέρχεται από το 3-0 επί της ΜΕΝΤ που έχει ανεβάσει την ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η Λαμία αναζητά την πρώτη εκτός έδρας νίκη για να προσπεράσει την ΑΕΚ και να πλησιάσει τον Άρη και τη ΜΕΝΤ.
 
«Φαβορί η Ορεστιάδα»
 
O ακραίος της Λαμίας Στράτος Καββαδάς είπε: «Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή στην Ορεστιάδα. Η Ορεστιάδα εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και έχει πάρει πολλές νίκες από δυνατές ομάδες. Υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Ορεστιάδας και λόγω έδρας. Πάμε να κλέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς»
 
Ο κεντρικός της Λαμίας Αλέξανδρος Χήρας δήλωσε: «Η νίκη επί της ΜΕΝΤ μας εχει βάλει σε τροχιά ανόδου. Μας έχει ανεβάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος αλλά είμαστε πολύ προετοιμασμένοι. Η έδρα της Ορεστιάδας είναι από τις καλύτερες. Ο κόσμος της  την στηρίζει και αυτό μετράει πολύ».
 
Με τον Πήγασο για το Κύπελλο
 
Να σημειωθεί πως ο Γ.Σ.Λαμία στην επιστροφή της από την Ορεστιάδα, την Κυριακή στις 8/2 (20.30) θα αντιμετωπίσει στην Πολίχνη τον Πήγασο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην πάθουμε ζημιά. Θέλουμε να πάμε πιο ψηλά στο κύπελλο και για αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ο Πήγασος προέρχεται από την Α2 που είναι χαμηλότερου επιπεδου αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έτοιμοι για να όλα», είπαν οι Καβαδάς, Χήρας.
 
*Στον Α΄γύρο ο Α.Ο.Ορεστιάδας νίκησε τον Γ.Σ.Λαμία με 3-1 (22-25, 25-23, 25-14, 26-24)
 
 
 
 
 
 
 
VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
 
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: Α.Ο. Ορεστιάδα - Γ.Σ.Λαμία
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης. Γραμματεία: Γκαρίλης.
 
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
Γυμναστήριο Πανελληνίου 20.00: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Ονόπας. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Δαλέκου, Καντλή. Γραμματεία: Μαυρικίδου.
Γυμναστήριο "Ζηρίνειο" Κηφισιάς 17.00: Α.Ο.Κηφισιάς - Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ρουσάκης. Επόπτες: Καλομοίρης, Χρηστίδης Αλ. Γραμματεία: Νιζάμη.
Γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" 17.00: Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Στάικος, Σαρμίδης. Γραμματεια: Παπαχρήστου.
 
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 20.00: ΠΑΟΚ - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Γιωγιού, Κύρκος. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.
Γυμναστηριο ΜΕΝΤ Τούμπα 17.00: ΜΕΝΤ - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητές: Κάλλης. Επόπτες: Χατζηπαντελή, Μαυρίδης. Γραμματεία: Βάμβα
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject