Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-02-2015

Μ.Ε.Ν.Τ. - Ολυμπιακός (17η αγωνιστική, 21/2, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
H αναμέτρηση της ΜΕΝΤ με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που θα γίνει στην έδρα της ΜΕΝΤ στην Τούμπα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ (17η αγωνιστική, 21/2, 18.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσεπκινλής).
Η ΜΕΝΤ ισοβαθμεί μαζί με τον Άρη στην 9η θέση της βαθμολογίας στην Volleyleague ΟΠΑΠ και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση που πιθανότατα της δώσει κάποιον βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.
 
Με Χρυσάφη λίμπερο
 
Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι απουσίες των «καθαρόαιμων» λίμπερο Γιώργου Κνάπεκ, Αλέξανδρου Αντωνιάδη που είναι τραυματίας. Όπως και στον αγώνα με την Ορεστιάδα λίμπερο θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Χρυσάφης.
 
Η ΜΕΝΤ αναζητά την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα, την πρώτη εντός του 2015 και την πρώτη από 28 Δεκεμβρίου 2014 όταν νίκησε την Ορεστιάδα.
 
«Κανείς δεν πέρασε άνετα»

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Γιάννης Τσαϊρέλης είπε: «Παίζουμε με ένα από τα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται μέσα από μια δύσκολη εβομάδα όπου έδωσε 10 σετ μπορεί να λέει πολλά και τίποτα. Ο Ολυμπιακός ακόμα κι αν υποθέσουμε πως είναι κουρασμένος έχει εμπειρία σαν ομάδα με βάθος πάγκου και επιλογών. Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση μας και να κερδίσουμε κάτι που θα μας βοηθήσει για την παραμονή μας. Δεν υπάρχει κάποιοια ομάδα που να πέρασε άνετα από την έδρα μας με εξαίρεση τον Άρη. Πάμε για να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό. Ο Χρυφάφης έπαιξε λίμπερο και με την Ορεστιάδα και πήγε καλά. Παλεύουμε με ότι δυνάμεις έχουμε για την παραμονή».

Θέλει νίκη

Ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση. Θέλει τη νίκη και μόνο τη νίκη με τρίποντο ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και να ελπίζει σε τυχόν απώλειες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Εθνικό στη Θεσσαλονίκη την Καθαρή Δευτέρα. Τραυματισμοί δεν υπάρχουν. Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Παρασκευή (20/2).

«Σαφές προβάδισμα»

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύσκολη εβδομάδα που έδωσαν 10 σετ στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ορεστιάδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος με άλλη μια μετακίνηση και ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε όμως σαφές προβάδισμα και στόχος μας είναι η νίκη με καλή εμφάνιση. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε την κούραση και να κάνουμε αυτό που πρέπει για την ομάδα μας».

Στον αγώνα του Α΄γύρου ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 (25-18, 25-13, 25-13).

 

 
VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015
Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 18.00: ΜΕΝΤ - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσεπκινλής. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Μπουκουβάλα, Πεχλίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.
Γυμναστήριο Ορεστιάδας 19.00: ΑΟ Ορεστιάδα - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Θεμελής, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Μουτζούρης. Γραμματεία: Βενετίδης.
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρου 19.00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - ΑΕΚ
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ονόπας. Παρατηρητής: Ρουσάκης. Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Παναγιωτίδης.
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» 20.00 (Novasports-1): Α.Ο.Κηφισιάς - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Μαριδάκης, Καλομοίρης. Γραμματεία: Μαυρικίδου.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015
Γυμναστήριο Πανελληνίου 16.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Γ.Σ. Λαμία
Διαιτητές: Μουλά Ε., Βουδούρης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες Διαμάντης, Καντλή, Γραμματεία Παπασηφάκη

Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου
Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena» 19.00 (Novasports-3): ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Κουκουμάκας. Γραμματεία: Καρακούλια
  

*Με κόκκινο χρώμα οι αλλαγές.

 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject