Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2015

Γιώργο ψυχάρα σε περιμένουμε στο γήπεδο!

Rate this item
(1 Vote)

Μια ακόμη μάχη για να ξεπεράσει τη νέα περιπέτεια στην υγεία του, δίνει ο Γιώργος Φωτιάδης, μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Ο πλέον πιστός και αγαπητός φίλαθλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που καθημερινά βρίσκεται δίπλα στους αθλητές της ομάδας μας, νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, δέχθηκε μια επίσκεψη που του γέμισε χαρά και χαμόγελα.

Το απόγευμα της Δευτέρας  (28/9) ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης μαζί με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Στέλλα Καζακίδου και οι αθλητές Πέταρ Τουράνιανιν και Κώστα Δαλακούρα βρέθηκαν στο πλευρό του για να του δώσουν κουράγιο, του χάρισαν μια αναμνηστική μπλούζα της νεοσύστατης Λέσχης Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Volley Team, ενώ του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδο που τόσο αγαπά.

Ο Γιώργος τους χάρισε το πιο φωτεινό του χαμόγελο και τους υποσχέθηκε σύντομα να χειροκροτά πάλι τις προσπάθειες των αθλητών του Εθνικού από την πρώτη σειρά της κερκίδας του κλειστού της Αλεξανδρούπολης.  

Περαστικά Γιώργαρε και μην ξεχνάς .. «Γκόγκο ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα !»

Πηγή ΤΑΑ Εθνικός

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject