Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2015

H Oρεστιάδα φιλικά με Εθνικό, Άρη και παρουσίαση από Κωστάλα

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Μετά τα δύο φιλικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ισάριθμα με τον ΠΑΟΚ ο Α.Ο.Ορεστιάδας συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας. Την Πέμπτη 1/10 και ώρα 19.00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ¨Νίκος Σαμαράς” η Ορεστιάδα θα υποδεχτεί και πάλι τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενω δύο μέρες αργότερα (Σάββατο 3/10, 18.00) θα φιλοξενήσουν τον Αρη.

Και στους δύο αγώνες θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς κάρτας διαρκείας για την νέα χρονιά των πρασίνων στην μεγάλη κατηγορία.
Επίσης από τον Αθλητικό Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνεται ότι στις 14/10 στο “Θέατρο Διόνυσος” θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών της ανδρικής ομάδας για την νέα σεζόν.

Η παρουσίαση θα γίνει σε συνεργασία με τον έτερο πρεσβευτή της πόλης το “Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας” και θα την παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Οι δύο φορείς πρόκειται να έχουν μία πιο στενή συνεργασία αυτή τη χρονιά και αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές κοινές δράσεις!Η είσοδος στην παρουσίαση θα είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλο τον φίλαθλο κόσμο.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject