Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-10-2015

Η Παναχαϊκή 3-1 τον Παμβοχαϊκό που δεν είχε τον Κάιο

Rate this item
(0 votes)

Η Παναχαϊκή με πρώτο σκόρερ το Νίκο Ρουμελιώτη που σημείωσε 21 πόντους νίκησε με 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων μέσα σε μία εβδομάδα.

Η Παναχαϊκή άφησε καλές εντυπώσεις πριν τους αγώνες του Λιγκ Καπ, ενώ από τον Παμβοχαϊκό δεν αγωνίστηκε ο διαγώνιος Κάιο λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Διαγώνιος έπαιξε ο Ροντρίγκο και ακραίος ο Ωρολογάς.

Τα σετ: 3-1 (18-25, 25-20, 32-30, 25-21)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Λυκούδης): Ν. Ρουμελιώτης 21, Λιβαθηνός 1, Ντονάς 22, Βλαχοστάθης 12, Μαυραγάνης 12, Σαρικείσογλου 5/ Μ Ρουμελιώτης (λ, 65% υπ), Ιτάλο (λ, 78% υπ), Βασιλάκος 6, Μακρυγιάνης

ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ (Χριστόπουλος): Δημητριάδης 1, Γκροενβελτ 12, Παπαδόπουλος 10, Ωρολογάς 2, Ροντρίγκο 35, Πελεκούδας 11 / Εφραιμίδης (λ), Παναγιωτάρας, Γεωργίου.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, είπε: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και δεν μας απασχολεί το τελικό αποτέλεσμα. Μέσα από τα παιχνίδια βλέπουμε που πρέπει να βελτιωθούμε και αγωνιστικά και προπονητικά αλλά και να δούμε σε ποια λάθη πρέπει να επικεντρωθούμε. Εχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας αλλά δουλεύουμε σε πολύ καλό βαθμό και αυτό είναι θετικό».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε: «Είχα εισήγηση από τον γιατρο της ομάδας να μην πιεστεί ο Κάιο και μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω πολλά σχήματα. Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Μου άρεσε η προσπάθεια από τα παιδιά της δωδεκάδας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να είμαστε έτοιμοι στους επίσημους αγώνες».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject