Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-10-2015

"Karabourno" και "Μικρός Βοριάς" τα νέα στέκια των νταμπλούχων ...

Rate this item
(0 votes)

Έναν πολύτιμο υποστηρικτή απέκτησε το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς στο πλευρό της ανδρικής ομάδας θα βρίσκεται για την περίοδο 2015-16 η εταιρία PATAFRITAS ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε. 

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας οι «νταμπλούχοι» Ελλάδας θα σιτίζονται στα μαγαζιά «Μικρός Βοριάς» και «Karabourno», που αποτελούν  την καλύτερη και πιο γευστική λύση στην ελληνική κουζίνα της Θεσσαλονίκης.

Με μοναδικές γεύσεις , αξεπέραστα πιάτα σε θαλασσινά και κρεατικά τα εστιατόρια «Μικρός Βοριάς» και "Karabourno" θα συμβάλλουν σημαντικά στην προετοιμασία των «πρωταθλητών» αφού η σωστή διατροφή του αθλητή είναι τόσο σημαντική , όσο και η προπόνηση.

Τα δύο καταστήματα που θα εξυπηρετούν τους αθλητές του «νταμπλούχου» ΠΑΟΚ βρίσκονται εντός του Mediterranean Cosmos και εκτός από την άριστη ποιότητα σε φαγητό θα αποτελούν και ένα ευχάριστο break μεταξύ των προπονήσεων.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας το εστιατόριο «Κarabourno» παρέθεσε το Σάββατο το βράδυ δείπνο στους διεθνείς  Κουβανούς αθλητές του ΠΑΟΚ Ρολάντο Σεπέδα και Χαβιέρ Χιμένες κατά την άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη.

Τα αστέρια της ομάδας μας υποδέχτηκε στο εστιατόριο «Karabourno» ο κ.Σάββας Δαμιανίδης , ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρίας PATAFRITAS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ AE, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους δύο αθλητές τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Παράλληλα ο κ.Δαμιανίδης σχολίασε: «Η σωστή διατροφή όσον αφορά τον αθλητισμό είναι αναπόσπαστο κομμάτι, αφού η σωστή επιλογή κατανάλωσης τροφών, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα συμβάλλει στην καλή απόδοση του αθλητή καιστη νίκη. Εύχομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει μια καλή χρονιά ανάλογη της περσινής».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Κωνσταντίνος Παϊσιάδης αφού καλωσόρισε την εταιρία PATAFRITAS στην οικογένεια των χορηγών του ΠΑΟΚ τόνισε:  «Σε εποχές δύσκολες για τον  αθλητισμό, είναι σημαντικό να υπάρχουν υποστηρικτές  και χορηγοί, που βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο». Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ κ.Αχιλλέας Τζήκας πρόσθεσε:»Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία PATAFRITAS -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε και προσωπικά τους Δημήτρη και Σάββα Δαμιανίδη για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη τους.  
Χιμένες και Σεπέδα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ξεχωριστά πιάτα θαλασσινών που προσφέρει το «Καrabourno» , αλλά  και τις ποικιλίες κρεατικών του «Μικρού Βοριά» το βράδυ της Κυριακής αμέσως μετά και τη νίκη επί του Εθνικού.

«Το Karabourno»

Μοναδικό περιβάλλον που δημιουργεί την αίσθηση της χαλάρωσης και της απόλαυσης. Εδώ αναδύονται όλα τα πλούσια αρώματα της Ελληνικής θάλασσας. Απολαμβάνουμε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μπαρμπούνια, καλαμάρια, γαρίδες και προχωρημένες προτάσεις όπως φιλέτο πέστροφας με φουντούκια και χτένια σχάρας με σως ροκφόρ.

Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό είναι οι αποκλειστικές γευστικές δημιουργίες όπου τα θαλασσινά παντρεύονται με προϊόντα της μητέρας γης και γεννιούνται πιάτα ξεχωριστά. Σπετσοφάι θαλασσινών, μύδια ιμάμ και πουρές μελιτζάνας με χταπόδι είναι κάποιες από τις συνταγές που πρέπει όλοι να δοκιμάσουμε.

Ιδανικός προορισμός για πρωινό ουζάκι, για οικογενειακό ή επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι αλλά και για παρεΐστικες βραδιές απολαμβάνοντας φρέσκια ψάρια και εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες συνοδεία ούζου, τσίπουρου ή κρητικής τσικουδιάς.

«Μικρός Βοριάς»

Ο ''Μικρός Βοριάς'' είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο που σερβίρει σπιτικά μαγειρευτά, ποικιλία κρεατικών σχάρας και σούβλας και φρέσκιες σαλάτες.

 

 

mvorias.jpgcepeda-jenifer-himenes.jpgkarabourno.jpgkarabourno3.jpgkarabourno2.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject