Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-02-2016

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις τέσσερις νέες μεταγραφές του

Rate this item
(0 votes)
Με κάθε επισημότητα όπως αρμόζει εξάλλου σε παίκτες αυτής της κλάσης το ΤΑΠ ΠΑΟΚ παρουσίασε τους αθλητές Ντέβιντ Λι, Τζέισον Γιαμπλόνσκι, Νίκο Σμαραγδή και Γιάννη Τακουρίδη που αποκτήθηκαν κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για τη διατήρηση των κεκτημένων.

 

Οι Αμερικανοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την έδωσαν υπόσχεση για το νταμπλ ενώ οι Σμαραγδής και Τακουρίδης μίλησαν για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στην ομάδα ούτως ώστε να πετύχουν τον στόχο που έχει τεθεί.

«Κάναμε πράξη την επιθυμία του προπονητή μας»

Τους νέους παίκτες καλοσώρισε και παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος, είπε:: «Σας καλέσαμε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τα νέα αποκτήματα του Δεκεμβρίου. Τους παίκτες τους φέραμε μετά από αίτημα του προπονητή μας. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε πράξη την επιθυμία του. Από αριστερά προς τα δεξιά σας παρουσιάζω τον Γιάννη Τακουρίδη, τον Νίκο Σμαραγδή και τους Αμερικανούς διεθνείς Ντέιβιντ Λι και Τζέισον Γιαμπλόνσκι. Όπως όλοι γνωρίζετε ο Λι είναι και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ. Για τα τεχνικά θέματα θα πει περισσότερα ο προπονητής μας Γιάννης Καλμαζίδης», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος παραδίνοντας τη σκυτάλη στον Γιάννη Καλμαζίδη που έθεσε ως βασική προτεραιότητα το δέσιμο της ομάδας : «Όταν ξαναγύρισα στον ΠΑΟΚ κάναμε με τον πρόεδρο κάποιες σκέψεις αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας και κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλμαζίδης: «Πετύχαμε διάνα»

Νομίζω ότι πετύχαμε διάνα. Αποκτήσαμε παίκτες ποιότητας και ελπίζω να έχουμε το χρόνο για να δέσουμε. Πρέπει πρώτα από όλα να γίνουμε ομάδα για να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Υπάρχει καλή διάθεση από όλους και θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να γίνουμε ένα σώμα. Πέρυσι το καταφέραμε αρκετά γρήγορα, που δεν είναι φυσιολογικό. Έχουμε πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά προέχει να γίνουμε μια δυνατή ομάδα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω χρονικά το πόσο θα μας πάρει αυτό. Θα δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτό το κομμάτι». Ενώ σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει που η ομάδα σε σχέση με πέρυσι βρίσκεται στην 4η θέση ο κ.Καλμαζίδης δήλωσε: «Οι τίτλοι κρίνονται στο τέλος και στα πλέι οφ. Ακόμη και με μειονέκτημα έδρας μπορούμε να καλύψουμε το έδαφος. Αυτή τη στιγμή όμως δεν με απασχολεί η βαθμολογική απόσταση από τους αντιπάλους αλλά το πώς θα δέσουμε σαν ομάδα».

Τακουρίδης: «Να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τακουρίδης που βρίσκεται για πρώτη φορά στην ομάδα του ΠΑΟΚ και ήδη έχει πάρει χρόνο συμμετοχής δήλωσε: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που με έφερε στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας. Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν σαν μια οικογένεια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα και να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σμαραγδής: «Τεράστια δυναμική και μεγάλη οικογένεια ο ΠΑΟΚ»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νίκος Σμαραγδής που βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια λόγω και της προηγούμενης θητείας του: «Είμαι χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, γιατί εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα και επιστρέφω τώρα που η ομάδα είναι πρωταγωνίστρια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μας έδωσε και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο να δείξουμε διάθεση και να βοηθήσουμε την ομάδα να συνεχίσει να είναι πρώτη». Όσο για την επιστροφή του ο έμπειρος κεντρικός συμπλήρωσε: «Δεν έχει σημασία το πόσο έλειψα γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική , κόσμο στο πλευρό του και παραμένει μια μεγάλη οικογένεια που με υποδέχτηκε με την ίδια ζεστασιά».

Λι: «Να επαναλάβουμε το «νταμπλ»

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ Ντέιβιντ Λι αφού χαιρέτησε στα ελληνικά τους εκπροσώπους του Τύπου δείχνοντας το πόσο γρήγορα μαθαίνει τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ ,σε έναν πολύ ιστορικό σύλλογο. Η συνεργασία είναι θετική με τον κόουτς και τον πρόεδρο. Μέχρι στιγμής οι συνθήκες είναι ιδανικές και έχω μόνο θετικές εντυπώσεις. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να επαναλάβει τις περσινές επιτυχίες και να κατακτήσει και πάλι το νταμπλ». Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που είχε για τον ΠΑΟΚ και εάν είχε δει κάποιο βίντεο από πέρυσι ο Ντέιβιντ Λι είπε: : «Είδα ένα βίντεο από τον περσινό τελικό με τον Ολυμπιακό, όπου 10.000 χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ , ήταν όρθιοι και τραγουδούσαν. Έχω παίξει σε μεγάλα γήπεδα με πολύ κόσμο αλλά συνήθως ήταν με τον αντίπαλο. Θέλω πολύ να πάρω και εγώ μέρος σε ένα τέτοιο τελικό και να παίρνω την ενέργεια από 10.000φίλους της ομάδας. Χαίρομαι πολύ και ανυπομονώ να ζήσω κάτι ανάλογο». Για τη συνεργασία με τους Κουβανούς ο Ντέιβιντ Λι είπε: «Προσωπικά θέλω να ξεχωρίζω τα πολιτικά με τα αθλητικά. Μου έχει τύχει να παίζω με την Εθνική μου ομάδα στο Ιράν και να μη μιλάω. Με τον Σεπέδα και τον Χιμένες είμαστε συμπαίκτες και έχουμε ένα κοινό στόχο. Σίγουρα όμως θα παρακολουθώ στενά τον Σεπέδα για να δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ στην εθνική μου ομάδα αφού θα βρεθούμε αντίπαλοι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο».

Γιαμπλόνσκι: «Πολλές πιθανότητες για τα καταφέρουμε το νταμπλ»

Στην τρίτη του θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Τζέισον Γιαμπλόνσκι δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, σε ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι ξανά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη. Ξέρω τι έκανε η ομάδα πέρυσι αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί. Ήταν πραγματικά κάτι το μοναδικό. Είδα με πόσο πάθος στήριζαν την ομάδα και θέλω να το ζήσω και γέτος. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε. Νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να το επαναλάβουμε». Σχολιάζοντας τη συνύπαρξη των δύο Αμερικανών με των δύο Κουβανών αθλητών ο κ.Τσαλόπουλος συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε πράξη την ένωση των δύο λαών. Ελπίζω να τους δω και τους τέσσερις να παίζουν στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο, αν και δεν ξέρω ποια ομάδα θα υποστηρίζω».

Τσαλόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ πορεύεται μόνος του»

Αν και η συνέντευξη τύπου αφορούσε την παρουσίαση των τεσσάρων αθλητών σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κλήρωση του Κυπέλλου και το αίτημα που κατέθεσε ο Φοίνικας Σύρου για επανάληψη της κλήρωσης ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος ξεκαθάρισε:

«Τα θέματα που αφορούν το βόλεϊ δεν πρέπει να βγαίνουν σε ψηφοφορία γιατί σε τέτοια περίπτωση πάμε βάση συμφέροντος. Οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται. Αν είναι να μην τηρούνται να τους καταργήσουμε. Ο Φοίνικας ας έθετε βέτο πριν την κλήρωση. Τώρα που έτυχε με την Κηφισιά δεν είναι καλή κλήρωση; Αν έπαιζε εντός έδρας με την Κηφισιά θα ήταν καλή κλήρωση; Ο ΠΑΟΚ πορεύεται μόνος του και στόχο έχει να αναβαθμίσει και να διασφαλίσει το προϊόν του. Αφήνουμε τους άλλους να συνεχίζουν να συμφεροντολογούν. Γιατί να γίνει ξανά η κλήρωση; Επειδή δεν μας αρέσει ή επειδή παραβιάζονται οι κανονισμοί; Το δεύτερο δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση".

Παισιάδης: «Καλύτερη η μεταγραφή του Τσαλόπουλου»

Από την πλευρά του ο Κώστας Παισιάδης δήλωσε: «Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΑΣ Θανάση Κατσαρή γιατί η καλύτερη φετινή μεταγραφή του Δεκεμβρίου ήταν αυτή του κύριου Τσαλόπουλου στη διοίκηση και στην προεδρεία του τμήματος. Έχει όραμα και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του και να αναβαθμίσει το προϊόν του».

Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject