Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2016

ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΠΑΟΚ (16η αγωνιστική, 7/2, 17.00, Novasports-6)

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Το δεύτερο τηλεοπτικό ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής που θα γίνει την Κυριακή στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΠΑΟΚ έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες αλλά για διαφορετικούς λόγους (7/2, 17.00, Novasports-6, Διαιτητές: Γεωργιάδης-Αβραμίδης).
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από την ήττα στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό και μία δύσκολη εβδομάδα όπου οι περισσότεροι παίκτες πέρασαν ίωση γαστρεντερίτιδας. Οι ακρίτες έχουν μπροστά τους δύσκολο δεκαήμερο και με ευρωπαϊκές δοκιμασίες και θέλουν να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο. Επί πλέον θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλευτούν τις απώλειες του Παμβοχαϊκού και να φύγουν οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη στα όρια της 8αδας.

«Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε τις προηγούμενες ημέρες αλλά με ότι δυνάμεις έχουμε θα παρουσιαστούμε με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο απέναντι σε μία ενισχυμένη ομάδα που θέλει να υπερασπιστεί το νταμπλ. Υπό μία έννοια είναι αγώνας πρόκληση για μας κι ελπίζω όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς», είπε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να εδραιώσει και μαθηματικά την παρουσία του στην 4αδα ενώ θέλει να εκμεταλευτεί την ήττα του Φοίνικα. Βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη και έκανε και προπόνηση στο «Μιχ.Παρασκευόπουλος» αφού η διοίκηση του ΤΑΠ Εθνικού παραχώρησε το γήπεδο για τις ανάγκες των «ασπρόμαυρων».  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Γιάννης Καλμαζίδης μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή όλων των αθλητών του.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε τότε από τον τραυματισμό του Γιάννη Παντακίδη. Από τότε ο Εθνικός ενισχύθηκε με τους Μιγιαήλοβιτς, Γκιουλέν, Φόγερ και ο ΠΑΟΚ με τους Γιαμπλόνσκι, Λι, Σμαραγδή, Τακουρίδη αλλά και τον Γιάννη Καλμαζίδη στη θέση του προπονητή.

Ο Αμερικανός ακραίος του ΠΑΟΚ Τζέισον Γιαμπλόνσκι δήλωσε: «Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έπαιξα σε όλο το παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά ο αγώνας με τον Εθνικό θα είναι πιο δύσκολος. Περιμένω να παίξουμε καλύτερα καθώς θα είναι η δεύτερη φορά που θα είμαστε όλοι μαζί και ελπίζω να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης».     

 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016
«Γ. Τριαντάφυλλος» Βόχας, 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Πετ. 2015
Διαιτητές: Γεροθόδωρος - Βουδούρης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος - Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά

Παναχαϊκής, 18.00 (Novasports3): Παναχαϊκή Πέτ. 2013 - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Ονοπας - Αγγελίδης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Γλωσσίδης - Λιναρδάτος, Γραμματεία: Μάμου

Μίκρας, 19.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βασιλειάδης - Δανιηλίδου. Παρατηρητής Μιχελινάκης, Επόπτες: Δρανίτσας - Στεργιόπουλος Χρ. Γραμματεία: Καρακούλια 

Πανελλήνιου, 16.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Ορεστιάδας
Δαιτητές: Μυλωνάκης - Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Πικραμένος - Μαριδάκης, Γραμματεία: Παπανικολάου Αρ. 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

«Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 17.00 (Novasports-6): ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργιάδης - Αβραμίδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Σταματόπουλος - Βαγγέλογλου. Γραμματεία: Παπαχρήστου Β. 

«Χαλκιοπούλειο» Λαμίας, 20.00: ΓΣ Λαμία - ΑΟΠ Κηφισιά
Διαιτητές: Μουλά Λ - Γεωργουλέας, Παρατηρητής: Ράπτης. Εποπτες: Καλαντζής - Ράντσιου. Γραμματεία: Σάλτα



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject