Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-02-2016

Γιαμπλόνσκι: «Εχουμε διπλό στόχο στο Λιγκ Καπ»

Rate this item
(0 votes)
Tην δεύτερη φορά που ο Τζέισον Γιαμπλόνσκι είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα ήταν για λογαριασμό του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-11. Ο Αμερικανός διεθνής ακραίος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ που θα γίνει στη Σύρο το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου εκφράζοντας την αισιόδοξη εκτίμηση ότι ο δικέφαλος θα πετύχει το διπλό στόχο του και εξήγησε τι εννοεί:

«Τότε που ήμουν στον Ολυμπιακό δεν υπήρχε το Λιγκ Καπ. Εγινε την επόμενη σεζόν. Από τη στιγμή που υπάρχει φάιναλ-4 θα είναι μία ιδιαίτερη και δύσκολη διοργάνωση», είπε ο Γιαμπλόνσκι που αγωνίστηκε βασικός του Ολυμπιακού στη νίκη με 3-1 επί του Ηρακλή στον τελικό του Κυπέλλου στην Ορεστιάδα το 2011.

«Πάμε στη Σύρο με στόχο να παίξουμε δύο δύσκολα ματς. Με τη δική μου προσθήκη και του Νταβίντ Λι ο ΠΑΟΚ έφτιαξε ένα νέο προφίλ. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και ο στόχος μας είναι να αποκτήσουμε ομοιογένεια και ρυθμό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μποροστά μας και αυτοί οι δύσκολοι αγώνες που δίνουμε το τελευταίο διάστημα μας βοηθούν να ανεβάζουμε το επίπεδο μας. Ακολουθεί αμέσως η δοκιμασία με τον Παμβοχαϊκό στο κύπελλο οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολους αγώνες. Ελπίζω να καταφέρουμε να επιτύχουμε το στόχο μας και να βρούμε το ρυθμό που χρειαζόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια», είπε ο 31χρονος Αμερικανός.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject