Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-02-2016

ΑΣ Άρης - Ηρακλής Πετ.2015 (18η αγωνιστική, 27/2, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Ντέρμπι γοήτρου και παραμονής στην κατηγορία θα γίνει στη Μίκρα μεταξύ του Άρη και του Ηρακλή που παλεύουν για την σωτηρία του. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν κοινή έδρα και κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το τρίποντο που θα τους δώσει ώθηση για την παραμονή στην κατηγορία (18η αγωνιστική, 27/2, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης).

Οι δύο μονομάχοι ισοβαθμούν στην 10η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Παναχαϊκή και +7 από την ουραγό Λαμία.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα στην Ορεστιάδα αλλά εντός έδρας έχει νικήσει τον Φοίνικα Σύροι. Μικροτραυματισμοί υπάρχουν αλλά όπως ο Γιάννης Μέλκας «κανείς δεν γίνεται να λείψει από αυτόν τον αγώνα καθώς όλοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του».

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Φτάσαμε στα όρια μας. Πριν λίγες εβδομάδες ήμασταν σε πλεονεκτική θέση και τώρα φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού. Πρέπει με κάθε τρόπο να πάρουμε τη νίκη, αλλιώς θα μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες. Ο Ηρακλής είναι ανεβασμένος και έχει αλλάξει με την απόκτηση του λίμπερο και του Πίτζα. Αυτό το ματς είναι ιδιαίτερο και θα μιλήσει η καρδιά και η ψυχή των παικτών».

Κούραση και φορμάρισμα

Ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά μεσολάβησε κουραστικό 15νθημερο με το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Υπάρχει κούραση αλλά και φορμάρισμα για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, έχει τεράστια βαθμολογική σημασία και αξία η νίκη για μας. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να ξεκολλήσουμε από τον Άρη. Η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία και για τα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ δύσκολα για μας. Ο Άρης είναι μια έμπειρη ομάδα, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Εμείς δε θα πρέπει να κάνουμε εύκολα λάθη και να δώσουμε εύκολους πόντους. Με τόσο έμπειρες ομάδες τα εύκολα λάθη τα εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος. Αυτό μας στοίχισε και στο Κύπελλο. Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει κούραση, θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο… στη θέληση».

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το αποτέλεσμα του αγώνα για την περίπτωση που έχουμε ισοβαθμία στο τέλος της κανονικής περιόδου. Στον Α΄γύρο ο Άρης νίκησε τον Ηρακλή 3-2 σετ με πόντους 108-94.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016
Γ.Τριαντάφυλλος 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Παναχαϊκή Πετ.2013
Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Κτενάς, Κωνσταντινόπουλος. Γραμματεία: Κτενά
Χαλκιοπούλειο Λαμίας 18.00: ΓΣ Λαμία - ΑΟ Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ονόπας. Παρατηρητής: Ρουσάκης. Επόπτες: Πικραμένος, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Σάλτα
Μίκρας 19.00: ΑΣ Άρης - Ηρακλής Πετ.2015
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Δρανίτσας. Γραμματεία: Καρακούλια
Πανελληνίου 21.00 (Νοvasports-3): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος. Παρατηρητές: Ράπτης, Βασιλειάδης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Ράντσιου. Γραμματεία: Κορρέ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016
Μιχ.Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρούπολη 17.00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΑΟΠ Κηφισιά
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Σαρμίδης, Κωστούλας. Γραμματεία: Καδόγλου

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016
PAOK Sports Arena 18.00 (Novasports-3): ΠΑΟΚ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Θεμελής, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Κουκουμάκας. Γραμματεία: Παναγιωτίδου



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject