Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-03-2016

Η Moneysafe χορηγός του Ολυμπιακού

Rate this item
(0 votes)
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία του Eρασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας η επίσημη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της έναρξης της συνεργασίας με την εταιρία MoneySafe.

 

Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν από πλευράς της γνωστής εταιρίας ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Παναγιώτου και η υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Κορίνα Αργυρίου. Από πλευράς Ολυμπιακού την εκδήλωση συντόνισε η Γενική Διευθύντρια κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη ενώ παρευρέθηκαν οι αθλητές μας Ντίμα Φιλίποφ, Βαγγέλης Δελακάς, Τζίνα Λαμπρούση, Μαριρόζα Μπόνη και ο προπονητής της Ακαδημίας πόλο Κώστας Χατζηδάκης.

Τσιλιγκίρη: «Συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια προσφοράς στον αθλητισμό»

H Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού,  κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην αρχική της τοποθέτηση μέσω της οποίας παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας τόνισε αναλυτικά τα εξής: «Σας καλωσορίζουμε στην συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της συνεργασίας με την εταιρία Moneysafe που είναι από σήμερα χορηγός και υποστηρικτής μας και μπαίνει στην οικογένεια του Ολυμπιακού και μαζί καλωσορίζουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Γιώργο Παναγιώτου και την υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Κορίνα Αργυρίου. Φυσικά από τη σημερινή παρουσίαση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθλητές του συλλόγου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την προσπάθεια και τη συνδρομή εταιριών όπως είναι η MoneySafe να παράγει αθλητισμό και αθλητές οι οποίοι πρωταγωνιστούν όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και παγκοσμίως. Η στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί ο αθλητισμός βάλλεται από την οικονομική κρίση και την έλλειψη κρατικής βοήθειας και στήριξης. Τη στιγμή αυτή, η εταιρία MoneySafe έρχεται να συνδράμει ενεργά και να προσφέρει στην αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλουμε σαν σύλλογος για να προσφέρουμε στον αθλητισμό. Η εταιρία MoneySafe χορηγός του Ολυμπιακού, πλέον θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να ονειρευόμαστε».

Παναγιώτου: «Παράδειγμα προς μίμηση ο Ολυμπιακός σε όλους τους τομείς»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MoneySafe κ. Γιώργος Παναγιώτου ο οποίος υπογράμμισε την πρόθεση για εξέλιξη της συνεργασίας σε πολλά επίπεδα. Ο κ. Παναγιώτη δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Καλησπέρα και από εμένα. Νιώθω πολύ υπερήφανος που η MoneySafe αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η συνεργασία με τον μεγαλύτερο, πολυαθλητικό σύλλογο της Ελλάδας και ενός από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης μας γεμίζει με χαρά και ευθύνη. Η MoneySafe ως κορυφαίο προϊόν στον  τομέα της συνεργάζεται μόνο με κορυφαίους και ο Ολυμπιακός είναι μονόδρομος στον αθλητισμό και όχι μόνο. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε από την αρχή της σεζόν όμως υπάρχει η διάθεση να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να πραγματοποιήσουμε μαζί επιτυχίες και τίτλους για πολλά χρόνια ακόμα.  Πρόθεσή μας είναι να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε τη συνεργασία μας σε πολλά επίπεδα καθώς ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους τομείς. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη για την άψογη συνεργασία  και την ταχύτητα με την οποία κίνησε τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η χορηγία. Σεβόμενοι την ιστορία και το μέγεθος του Ολυμπιακού και τα εκατομμύρια των φιλάθλων της ομάδας, θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και στον κόσμο της».

Αργυρίου: «Τα πλεονεκτήματα της MoneySafe»

H υπεύθυνη επικοινωνίας της MoneySafe κ. Κορίνα Αργυρίου επεσήμανε τα εξής: «Η MoneySafe είναι μια prepaid κάρτα της Mastercard η οποία εκδίδεται από τράπεζα του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως οπουδήποτε μια Mastercard είναι αποδεκτή, είτε είναι για αγορές σε καταστήματα, είτε για αγορές από το διαδίκτυο αλλά και σε αναλήψεις από το ATM. H έκδοση της κάρτας γίνεται από την ιστοσελίδα μας, moneysafecard.com χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία αλλά και από τα καταστήματά μας. Εξίσου άμεσα και γρήγορα φορτώνεται μέσω των MoneySafe voucher  τα οποία πωλούνται σε πάνω από 12.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Η δυνατότητα πραγματοποίησης των αγορών στο εξωτερικό, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της MoneySafe σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ΜοneySafe κάρτας, είναι η δυνατότητα ανάληψης μετρητών από AΤΜ έως και 2.400 ευρώ ημερησίως. Είμαι σίγουρη ότι θα ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα της κάρτας μόλις τη χρησιμοποιήσετε και εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου καλή επιτυχία στη συνεργασία μας».

Πηγή: ΤΑΑ Ολυμπιακός

 

panagiotou.jpgmoneys1.jpgargyriou-tsiliggiri-panagiotou.jpgdelakas-filipov.jpgargyriou.jpgtsiliggiri.jpgboni-labrousi.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject