Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-03-2016

Ο Ολυμπιακός πριν από τον ΠΑΟΚ έκανε τεστ με Ζάμαλεκ

Rate this item
(0 votes)

Τρεις μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο του Ρέντη ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Πρωταθλήτρια Αιγύπτου Ζάμαλεκ, η οποία βρίσκεται στην χώρα μας για προετοιμασία ενόψει των υποχρεώσεων της στο Αφρικανικό Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ζάμαλεκ επικράτησε με 3-2 σετ και ο Ρομπέρτο Πιάτσα δοκίμασε διάφορα σχήματα απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

 

Οι ερυθρόλευκοι που ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Σουλτανόπουλο - Σφενδυλάκη κεντρικούς, Κοκκινάκη - Όγκουρτσακ ακραίους και Φιλίποφ - Έγκλεσκαλνς πασαδόρο και διαγώνιο αντίστοιχα, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να προηγηθούν στα σετ κερδίζοντας το πρώτο με 25-20, ενώ στο δεύτερο κάποια διαδοχικά λάθη στο τέλος του σετ έδωσαν το δικαίωμα στους Αιγύπτιους να απειλήσουν, αλλά με τον Ολυμπιακό τελικά να καταφέρνει να πάρει και το δεύτερο σετ με 27-25.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού, έβγαλε απο τον αγώνα τους Κοκκινάκη, Έγκλεσκαλνς, Φιλίποφ και Σουλτανόπουλο, περνόντας μέσα τους Τσουκ, Σακόγλου, Στιβαχτή και Παπαδόπουλο. Οι παίκτες της Ζάμαλεκ ανέβασαν την απόδοση τους και από τις αντιδράσεις τους στους κερδισμένους πόντους έβλεπες ότι θεωρούσαν τον ματς πολύ σημαντικό για αυτούς. Τελικά οι Αιγύπτιοι κατάφεραν και γύρισαν τον αγώνα κερδίζοντας το τρίτο σετ 23-25, όπως και το τέταρτο με το ίδιο σκορ. Στο πέμπτο σετ η Ζάμαλεκ στάθηκε πιο τυχερή από τον Ολυμπιακό και κατάφερε τελικά να το κερδίσει με 14-16.

Τα σετ : 25-20, 27-25, 23-25, 23-25, 14-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σουλτανόπουλος, Φιλίποφ, Έγκλεσκαλνς, Κοκκινάκης, Όγκουρτσακ, Σφενδυλάκης, Ταμπουρατζής (λ), Γκούζντα (λ), Σακόγλου, Τσουκ, Παπαδόπουλος

ΖΑΜΑΛΕΚ: Αμπολατέφ, Αστρόβ, Γιουσέφ, Μονέμ, Άχος Κόστα, Ρεντό, Ρεντά (λ), Κχατάμπ, Σάντνι, Λόκανι, Αλί, Μοχσέν, Μουσταφά, Αζεμί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα, δήλωσε στο osfp.gr: «Σήμερα παίξαμε έναν φιλικό αγώνα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα από την Αίγυπτο. Προσπάθησα να δώσω χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες της ομάδας μου, και να επαναφέρω σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον Τσουκ ειδικότερα αλλά και τους Στιβαχτή - Σακόγλου. Για εμάς αυτός ο αγώνας ήταν ένα πολύ καλό τεστ, πριν τον ΠΑΟΚ αλλά και πριν το Final Four του Κυπέλλου».

 

osfp-zamalek3.jpgosfp-zamalek-filipov.jpgosfp-zamalek.jpgosfp-zamalek2.jpgosfp-zamalek5.jpgosfp-zamalek4.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject