Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-03-2016

Συλλυπητήρια της ΕΣΑΠ στην οικογένεια Γιώτα

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την «απώλεια» του Θωμά Γιώτα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Η οικογένεια του βόλεϊ γίνεται και πιο «φτωχή» χάνοντας δικούς της ανθρώπους.

Ο Θωμάς Γιώτας υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκπροσωπώντας το ΤΑΑ Άρης, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Α.Σ.Άρης. Ηταν ένας καλός φίλος και συνεργάτης. Εύχονται στα παιδιά του, Θανάση και Βούλα να συνεχίσουν το έργο του και την παράδοση του.

Γεννήθηκε στο 1956 στην Καρδίτσα και διατέλεσε γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Άρη το 1997 στο πρωτάθλημα που πήρε στην Α1 ανδρών. Ξεκίνησε σαν έφορος της ανδρικής ομάδας του Άρη το 1987 και πιστώθηκε την επιτυχία των μεταγραφών των Παπακοσμά και Μούχλια. 

Το 1995 και μετά επέστρεψε ως γενικός αργηγός. Ο γιός του Θανάσης (Σάκης) αγωνίστηκε στον Άρη και στον Ηρακλή, ενώ η κόρη του Βούλα είναι ταγματάρχης ψυχολόγος της ελληνικής Αστυνομίας. Ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων «Κρόνος» και από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης  Ήταν μετριοπαθής και αγαπητός σε όλους και αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ.

Η κηδεία του Θωμά Γιώτα θα γίνει την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 16.45 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάζει.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject