Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-06-2016

Ιστορικό φιλικό στην Αβάνα με άρωμα Volley League

Rate this item
(0 votes)
Η Volley League «Πάμε Στοίχημα» εκπροσωπήθηκε επάξια στο ιστορικό διεθνές φιλικό που έγινε στην Αβάνα μεταξύ της Κούβας και των ΗΠΑ. Ηταν το πρώτο φιλικό των δύο ομάδων και μάλιστα επί κουβανικού εδάφους 21 χρόνια μετά την τελευταία τους μονομαχία. Λόγω των ψυχρών σχέσεων που επικρατούσε μεταξύ των δύο χωρών, τελευταία αναμέτρηση επί κουβανικού εδάφους ήταν το 1995.
Οι Αμερικανοί επικράτησαν με 3-1 (21-25, 25-21, 25-18, 25-22) σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα στο επιβλητικό στάδιο  που κατασκευάστηκε το 1957 και έχει χωρητικότητα 15.000 θεατές.


Οι ομάδες και των δύο χωρών αγωνίστηκαν με όλα τους τα αστέρια και πρόσφεραν όμορφο θέαμα.

Αντίπαλοι βρέθηκαν γνώριμοι παίκτες από τα ελληνικά γήπεδα όπως οι Αμερικανοί Λι και Πρίντι και οι Κουβανοί Σεπέδα, Χιμένες. Φυσικά με την Κούβα αγωνίστηκαν και τα άλλα αστέρια του Σάντσες που θα απολαμβάνουμε στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2016-17 από τον προσεχή Οκτώβρη και δεν είναι άλλοι από τους Κάλβο (ΠΑΟΚ), Οσόρια (Ολυμπιακός) αλλά και άλλοι αθλητές που όπως φαίνεται είναι μεταγραφικοί στόχοι των ελληνικών ομάδων.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject