Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-09-2016

O Παναθηναϊκός 3-1 τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά του Ηρακλή Χαλκίδας

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου.

Οι «πράσινοι» έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση και με το νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Κηφισιά ωστόσο και ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε αγωνίστηκε χωρίς τον Γκόμεζ, ενώ ο Γκαράς που επέστρεψε από την Εθνική ομάδα αγωνίστηκε από το τρίτο σετ και μετά.  Ο Σαφράνοβιτς έρχεται την προσεχή  Δευτέρα, ενώ οι Ανδρεάδης, Τερζής είναι με την Εθνική ανδρών στο Λας Πάλμας για το μπαράζ με την Ισπανία.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 25-20, 22-25, 25-22)

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Σακόγλου, Πέτκοβιτς, Σμαραγδής, Τακουρίδης, Παπαδόπουλος, Σωτηρίου / Κωνσταντινίδης (λ), Γκαράς, Παντακίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Γκονζάλες, Πανταλέων, Ρανγκέλ, Τσίροβιτς, Δημητριάδης / Δαρίδης (λ), Χαραλαμπίδης, Ρεζκ, Μπέλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Δεν κοιτάμε τόσο πολύ το σκορ, όσο τα τακτικά και τεχνικά κομμάτια που μπορούμε να βελτιώσουμε, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε σήμερα και πιστεύω πως υπάρχει πολύς δρόμος να βελτιωθούμε σε πολλά κομμάτια. Και εμείς και ο Παναθηναϊκός είχαμε απουσίες, όπως και αρκετές ομάδες αυτήν την περίοδο. Εμείς θέλουμε να δουλεύουμε κάθε φορά με τα παιδιά που έχουμε στην διάθεση μας, να βελτιωνόμαστε και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και εκμεταλλευτήκαμε το ότι στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά λάθη. Δεν είναι ότι το πήραμε εμείς πολύ εύκολα, απλά πήραμε μια διαφορά την οποία καταφέραμε να κρατήσουμε, κάνοντας κάποια βασικά πράγματα. Για την δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, θέλει ακόμη δουλειά, περιμένουμε και άλλο παίχτη και ο ΠΑΟΚ έπαιζε με απουσίες. Νομίζω για την δυναμικότητα του αγώνα ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά. Προβλέπω ότι φέτος θα έχουμε ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει φτιαχτεί φέτος για να διεκδικήσει τον τίτλο και αυτός είναι ο στόχος μας. Έγιναν πολύ καλές κινήσεις, σε Έλληνες και ξένους παίχτες, αλλά βλέπω ότι και οι άλλες ομάδες έχουν ανέβει επίπεδα. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κηφισιά έχουν κάνει πολύ καλές κινήσεις και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα γιατί επανήλθαν τα πλέι οφ απ΄ τις θέσεις 1-8, οπότε όλοι είναι μέσα στο κόλπο. Εμείς φτιάξαμε ομάδα για να μπούμε τετράδα και τα πλέι οφ.
Μπορούμε να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις γιατί και οι θεωρητικά μικρομεσαίες ομάδες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες. Ο Ηρακλής Χαλκίδας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με μια πάρα πολύ καλή έδρα, αλλά και η άλλη νεοφώτιστη η Κύζικος είναι δυνατή, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες. Μόνο η Ορεστιάδα μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει μείνει λίγο πίσω μέχρι τώρα».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παρασκευή 30/9
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-1 (25-20, 25-20, 22-25, 25-22)
Σάββατο 1/10
18.00 ΠΑΟΚ - Ηρακλής Χαλκίδας KINGS
Κυριακή 2/10
18.00 Ηρακλής Χαλκίδας KINGS - Παναθηναϊκός

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject