Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-10-2016

Ηρακλής και Κύζικος στη πρώτη «ναυμαχία» στον Δ΄όμιλο στη Σύρο

Rate this item
(0 votes)
Αμφίρροποι αγώνες αναμένεται να γίνουν και στον Δ΄όμιλο που θα φιλοξενηθεί στο «Δ.Βικέλας» της Ερμούπολης, δηλαδή, στο γήπεδο που τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε το φάιναλ-4 με νικητή τον Ολυμπιακό. Στην πρεμιέρα οι διοργανωτές έχουν ρεπό και θα μονομαχήσουν ο ενισχυμένος Ηρακλής και η Κύζικος Νέας Περάμου που κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση.

Ο Ηρακλής στη Σύρο έχει κατακτήσει το κύπελλο του 2012, ενώ στον ημιτελικό του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ τον περασμένο Φεβρουάριο πάλι στο «Δ.Βικέλας» ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά που έδωσε. Η δύναμη πυρός είναι ο Ρώσος διαγώνιος Λεβάν Καλατάντζε, ακραίοι είναι ο Σέρβος Λαζάρ Κοπρίβιτσα και ο Δημήτρης Ριζόπουλος που αποκτήθηκε από την Ορεστιάδα ενώ πασαδόρος αγωνίζεται ο Βούλγαρος Τσόνο Πέντσεφ. Αποκτήθηκαν από τον Άρη ο βετεράνος λίμπερο Λάμπης Μπαμπαλιούτας και ο νεαρός πασαδόρος Γιάννης Πρώιος. Ο Θεοδόσης Ηλίας επέστρεψε στον «γηραιό» μετά από ένα χρόνο στον Φοίνικα.

Η Κύζικος Νέας Περάμου ζει μία νέα εμπειρία αλλά έχει στο τιμόνι της τον έμπειρο Γιάννη Λάιο. Και η ομάδα της Νέας Περάμου έχει αξιόμαχο σύνολο με τέσσερις ξένους. Πασαδόροι είναι ο Νίκος Κρέτσης και ο Γιώργος Δρογκάρης που συνδυάζουν εμπειρία και ικανότητα. Διαγώνιος είναι ο Βραζιλιάνος Περέιρα, ακραίοι ο Πολωνός Γκούλακ και ο Ουκρανός Τομίλιν και κεντρικός ο Σονάρι από τις Μπαχάμες. Λίμπερο είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης από τον Παναθηναϊκό και δυνατή επιλογή τρίτου ακραίου ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με την Παναχαϊκή την περσινή σεζόν.

 

Δ΄ΟΜΙΛΟΣ (Σύρος – Γυμναστήριο Δ.Βικέλας)
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
20.30: ΑΣΠ Κύζικος Νέας Περάμου – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπακοσμάς. Γραμματεία: Πιρπινιά.
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
19.30: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – ΑΣΠ Κύζικος Νέας Περάμου
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Παπαδημητρίου, Βρούτσης. Γραμματεία: Πιρπινιά.
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
16.30: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Δαλέκου. Γραμματεία: Κούτρα.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject