Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-10-2016

Αγιασμός στον ΠΑΟΚ και αναχώρηση για την Κροατία (vid)

Rate this item
(0 votes)
Μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησε οδικώς για την Κροατία, όπου την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου (ΟΤΕ TV-sport8HD 20:00) θα αντιμέτωπίσει την Μλάντοστ Καστέλα, στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του CEV Champions League Men 2016-17.


Οι πρωταθλητές, με καλή ψυχολογία μετά από τις δυο τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα της VolleyLeague “Πάμε Στοίχημα” 2016-17, θέλουν να αφήσουν πίσω την “κακοτυχία” με τους τραυματισμούς, και να συνεχίσουν την καλή πορεία τους κυνηγώντας και φέτος την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Για τον πρώτο φετινό ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ελπίζουμε να κρατήσει πολύ, αυτή η περιπέτεια, και να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα, σε αυτή την διοργάνωση. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Θεωρητικά είναι στα μέτρα μας και ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Ωστόσο υπάρχουν κάποια προβληματάκια με τους τραυματισμούς και το δύσκολο ταξίδι, αλλά είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Στον επόμενο γύρο θα δούμε τι θα προκύψει...».”

Την αποστολή της ομάδας, ακολούθησε και ο νεαρός Λουκάς Κωνσταντινίδης από την εφηβική ομάδα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2016, τελέστηκε αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, από τον γνωστό για τα παοκτσήδικά του αισθήματα, πάτερ Χρήστο Μήτσιο. Το παρόν έδωσε όλη η ομάδα και η διοίκηση του ΤΑΠ.

*Για το πρωτάθλημα Κροατία η Μλάντοστ Καστέλα νίκησε την Τσεντρομετάλ 3-0 (25-13, 25-18, 26-24).

 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject