Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-11-2017

Μάρκους Μπέμε: Αφιερωμένο στους γονείς μου και την ομάδα

Rate this item
(1 Vote)
Ο Μάρκους Μπέμε πληροφορήθηκε την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε θριαμβεύτρια από την Τουρκία.

Η νίκη επί της Ινεγκόλ στον πρώτο αγώνα του προκριματικού γύρου του Τσάλεντζ Καπ σε συνδυασμό με την προσωπική του διάκριση γέμισαν ικανοποίηση τον υψηλόσωμο διεθνή Γερμανό κεντρικό και αποκάλυψε πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που λαμβάνει μία τέτοια ατομική διάκριση:

«Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω αυτό το βραβείο και νιώθω ιδιαίτερη χαρά για το γεγονός αυτό. Eίναι ωραίο να επιβραβεύεται η προσπάθειά σου όμως και μια ατομική διάκριση είναι κομμάτι της δουλειάς που κάνει η ομάδα. Παίζω για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ για τη βράβευση και αφιερώνω τον τίτλο του ΜVP στους γονείς μου, τους φίλους μου και στην ομάδα».

O κεντρικός του Ολυμπιακού Μάρκους Μπέμε αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 4ης αγωνιστικής

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject