Panathinaikos A.O. Olympiakos foinika-syrou paok milon kifissia ofi pegasus-polixnis f-es-aristotelis-skydras athlos-orestiadas                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-09-2013

Κάρτα Μ.Γ.Σ.Εθνικού: Γίνε μέλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης με ανοικτή επιστολή προς όλους τους εβρίτες και όχι μόνο κάνει απευθύνει πρόκληση για να γίνουν μέλη του συλλόγου και να στηρίξουν το ταμείο του προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις των τμημάτων του. Στην επιστολή γίνεται αναφορά στην 86χρονη πορεία του συλλόγου, στα 10 τμήματα που διατηρεί, στις επιτυχίες του και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί. Η επιστολή:

Αγαπητέ Συνδημότη / τισσα !

Μέσω αυτής της επιστολής «Πρόσκλησης», θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να σε ενημερώσουμε για την αθλητική «ΙΔΕΑ» που ονομάζεται :

“Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Εθνικός Αλεξανδρούπολης.”

Κατά την διάρκεια της φετινής παρέλασης της 14ης Μαίου, ο εκφωνητής ανέφερε ότι το δεύτερο αναγνωρίσιμο «σύμβολο» για την Αλεξανδρούπολη , μετά το Φάρο, είναι ο ΜΓΣ Εθνικός !!! Όσοι έζησαν και έξω απ την πόλη ή απλά έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που δεν ζουν στην πόλη μας και αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό - την τέχνη - τον αθλητισμό το ξέρουν, το ζουν και είναι περήφανοι για το μεγαλείο αυτής της Ομάδας που προβάλλει και τιμά την Γενέτειρα Πόλη μας !!!

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε το 1927 και άντεξε 86 χρόνια δύσκολα, περνώντας από διάφορα κοσμοϊστορικά γεγονότα και αλλαγές, παραμένοντας όμως αλώβητη και διδάσκοντας Πολιτισμό – Ήθος – Αθλητισμό –ευγενή άμυλα και όλες τις αρετές που διέπουν έναν πολιτισμένο λαό , μέσα από την διατήρηση των Χριστιανικών και Ελληνικών παραδόσεων !!!

Η Νεοεκλεγείσα διοίκηση του Εθνικού μας , ανέλαβε με Πάθος – Αγάπη – Πίστη και Ιδανικά, την διατήρηση – διάδοση και εξύψωση των ιδεών και των σκοπών αυτού του Συλλόγου που μας κάνει όλους περήφανους για 86 χρόνια, θέλοντας να προσθέσει κι αυτή ένα λιθαράκι στην μακρόχρονη και ελπίζουμε αιώνια και αθάνατη πορεία αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Η Μεθοδικότητα και η σκληρή συλλογική δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια από τους αθλητές που γυμνάζονται με την ένδοξη φανέλα του Εθνικού, την διοίκηση και τους προπονητές μας, έφερε θεαματικά αποτελέσματα, με δεκάδες Πανελληνιονίκες στα 10 σπορ που καλλιεργεί και με αποκορύφωμα την έξοδο της ομάδας βόλλευ στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 32 χρόνια !!! Η Φήμη πλέον και η δόξα της Πόλης μας χάριν του Εθνικού απλώνεται πια και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδος !!

Θέλουμε όμως εδώ να τονίσουμε μια μεγάλη λεπτομέρεια !!

Τίποτε δεν θα γινόταν χωρίς την ηθική και υλική στήριξη του φίλαθλου Λαού της Πόλης μας και των εκατοντάδων μελών της. Παραδείγματα πολλά στον αθλητισμό με ομάδες που «έσβησαν» από τον χάρτη , χωρίς την βοήθεια των φιλάθλων τους!!!

Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους αγαπητέ συνδημότη και συνδημότισσα ζητάμε την βοήθεια και τη στήριξή σας για την οργάνωση ενός “CLUB” , δηλαδή μελών ενεργών του ΜΓΣ Εθνικού που θα συνδράμουν με την οικονομική τους ενίσχυση στην καλύτερη οργάνωση και ανάπτυξη του συλλόγου!!

Το «μέλος» του “CLUB” θα έχει σαν βασικό του γνώρισμα την δυνατότητα του «Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι» στις εκλογές του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης !!!

Από κει και πέρα μια σειρά από «πλεονεκτήματα» που θα ξεκινούν από τις «προνομιακές» οικονομικές παροχές για αγορά αγαθών ή υπηρεσιών , που θα του δίνει ένας ικανός αριθμός καταστημάτων της πόλης μας καθώς και η «Μπουτίκ» του συλλόγου μας, που θα ανήκουν κι αυτά στο “CLUB” του ΜΓΣ Εθνικού και θα καταλήγουν στην προτεραιότητα προμήθειας προνομιακών εισιτηρίων για όλα τα αθλήματα και τις ομάδες του συλλόγου, ενώ κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα ανακοινώνονται έγκαιρα , ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και επιτυχίες των ομάδων και αθλητών μας και πολλά άλλα «προνόμια», κληρώσεις, δώρα, προσκλήσεις για δωρεάν εισητήρια και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις !!!

Από τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που ζητάμε να μπουν σ αυτό το «CLUB» θέλουμε εκτός της εισφοράς «μέλους» να δώσουν «προνόμια» στους «πελάτες μέλη» που θα κάνουν «ελκυστική» την πελατεία τους, προς όφελος όλων. Φραγμούς και πλαφόν στις «προσφορές» του φίλαθλου καταστηματάρχη – επιχειρηματία δεν θα βάλει κανείς , καθόσον αναγνωρίζουμε όλοι εμείς της νέας διοίκησης του συλλόγου , τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που ζούμε σήμερα !!!

Πιστεύουμε στην συλλογικότητα, στην δημοκρατία, στην ευγενή άμιλλα και στο ήθος των δημοτών αυτής της υπέροχα πολιτισμένης πόλης και ευελπιστούμε στην αμέριστη συμπαράστασης σας και σας καλούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτοποριακό και φιλόδοξο εγχείρημα, που θα κάνει τον Μ.Γ.Σ παντοτινό αντιπρόσωπο των ιδεών της Αλεξανδρούπολης και του Ελληνισμού γενικότερα, μέσα από τα 10 αθλήματα που καλλιεργούνται και αναπτύσσονται, οι Νέοι μας! Τα παιδιά μας! Το Μέλλον μας!

Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθείτε Αρωγοί στο πλευρό της διοίκησης του Εθνικού στην μεγάλη αυτή προσπάθεια της ανάδειξης της Πόλης μας και των Θρακιώτικων Ιδεών και Πολιτισμού γι αυτό και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων !!!

 

ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ /ΙΣΣΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ….ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1000 ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ 10 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ !!!

Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ «ΕΤΗΣΙΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ 1/9/13 ΕΩΣ 31/8/2014

Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT ΒΙΚΟΣ COLA logo    Vikos Logo
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Bioiatriki logo gr blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo cartridgeworld 0
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO fplogohorizontal

 

logo iris ii

brand dataproject