Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-11-2019

Συνέντευξη Τύπου Μουνιόθ, Χουσάι, Δεληκώστας, Τερζής

Rate this item
(0 votes)
Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στην συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων Μπενίτεθ Μουνιόθ, Κώστας Δεληκώστας, Θανάσης Τερζής και Γκαζμέντ Χουσάι.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου σήμερα αλλά και από το αποτέλεσμα. Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες και χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να δέσουμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα. Στα δυο πρώτα σετ ήμασταν καλύτεροι αλλά στη συνέχεια δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ξαναμπεί στο παιχνίδι και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε στο μέλλον».



Ο Γκαζμέντ Χουσάι από την πλευρά του ανέφερε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για τον αγώνα αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι δεν είναι σαν όλα τα παιχνίδια και σε κάποια σημεία κάναμε τη δουλειά μας πολύ καλά. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να δέσουμε περισσότερο και να φτάσουμε στα επίπεδα που μπορούμε. Είχαμε πολύ καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά και κάποια που πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Παίζαμε στην έδρα μας, κάναμε τη δουλειά μας και πήραμε τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ και τον ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι που έκανε. Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να περάσουμε στον τελικό».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν φανερά καλύτερος από μας. Πιέσαμε στο 3ο σετ. Στο στοιχείο που παίξαμε καλύτερα κατεβάσαμε τα ποσοστά των ακραίων του Ολυμπιακού. Στο μπλοκ άμυνα στις γρήγορες και μεσαίες μπάλες ήμασταν αρκετά καλοί. Δεν φοβάμαι τίποτα. Και με τη δουλειά και με την ενίσχυση που θα έρθει θα γίνουμε ανταγωνιστικοί. Εφόσον διοίκηση, προπονητές και παίκτες είναι “ένα» δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και έχω να πληροφορήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ πως σύντομα η ομάδα θα γίνει ανταγωνιστική. Εχω διαβεβαιώσεις για απόκτηση διαγωνίου και κεντρικού».

 

O αρχηγός και πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε: «Ένα 3-0 είναι πάντα δίκαιο, ο Ολυμπιακός δείχνει μία σταθερότητα, αλλά εμείς παρά τις εσωτερικές αλλαγές που κάναμε, τις απώλειες που είχαμε με τους τραυματισμούς και τις λύσεις ανάγκης παλέψαμε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι για το League Cup, αλλά κάθε ματς έχει τη δική του σημασία. Ο ΠΑΟΚ θα ανασυγκροτηθεί, θα κάνει τις αλλαγές που πρέπει και θα εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια. Δε θα σταθούμε ούτε στις ατυχίες, ούτε στις αλλαγές παικτών. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δείχνει πως στα παιχνίδια που πρέπει να είναι δυνατός, είναι δυνατός. Στα παιχνίδια που κρίνονται οι τίτλοι, ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να τους διεκδικήσει. Η ομάδα παίζει τα μεγάλα παιχνίδια και διεκδικεί τους τίτλους. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα να συνεχίζω να παίζω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά χαίρομαι που και νέα παιδιά πρωταγωνιστούν».

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ και έχει πλεονέκτημα για τους τελικούς

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject