Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-01-2020

Ευχαριστήριο του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου προς Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ. και Αντώνη Τσαλόπουλο

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ. και τον πρόεδρο του Αντώνη Τσαλόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό Αχιλλέα Τζήκα για την παραχώρηση του γυμναστηρίου του PAOK Sports Arena. H ανακοίνωση:
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Τ.Α.Π ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΤΑΑ  κ.Αντώνη Τσαλόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό κ. Αχιλλέα Τζήκα για την διάθεση του γηπέδου ΠΑΟΚ sports arena (Παλατάκι) στις 18/01/20 για τις ανάγκες προπόνησης της ομάδας μας κατά τη διαμονή μας στη Θεσσαλονίκη πριν την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής της Volley League 19-20 με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ως ΑΟ Φοίνικας Σύρου ONEX, πιστεύουμε στην αλληλοϋποστήριξη και διευκόλυνση μεταξύ των σωματείων, ώστε να πετυχαίνουμε συνεχώς την βελτίωση των αγωνιστικών συνθηκών μεταξύ των ομάδων μας  και την αναβάθμιση του βόλεϊ στην Ελλάδα με σκοπό να γίνει ακόμα πιο δημοφιλές.

Παροτρύνουμε όλα τα σωματεία να προσπαθούν προς την ίδια κατεύθυνση με μοναδικό στόχο την ανάδειξη των ιδεών της άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.

Το όφελος θα είναι πολλαπλό για όλους του εμπλεκόμενους στον χώρο του αθλητισμού.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject