Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-07-2020

Ανδρεόπουλος, Πανταλέων: «Χάσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε»

Rate this item
(0 votes)
Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου και του αρχηγού Σωτήρη Πανταλέοντα μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Π.Α.Ο.Κ..
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Ξεκινήσαμε τον αγώνα καλά είχαμε καλό ρυθμό και πιάσαμε καλή απόδοση. Μετά το δεύτερο σετ πιστέψαμε ότι θα κερδίζαμε όμως δεν τα καταφέραμε. Αποπροσανατολιστήκαμε, ο αντίπαλος άρχισε να παίζει έξυπνα και όλο αυτό μας δημιούργησε τεράστιο εκνευρισμό που έφερε λάθη. Παρόλα αυτά πλέον κοιτάμε μόνο το ματς της Παρασκευής που είναι ένας διαφορετικός αγώνας και θέλουμε να ισοφαρίσουμε. Πρόκειται για μια δύσκολη σειρά ημιτελικών και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν τον σεβασμό μας καθώς είναι σπουδαίοι Έλληνες παίκτες».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε:«Δεν καταφέραμε να νικήσουμε σήμερα παρότι βρεθήκαμε σε πλεονεκτική θέση. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το ματς της Παρασκευής. Θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη και να φέρουμε τη σειρά στα ίσα ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στον τελικό σε τρίτο ματς».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject