Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-01-2021

Ο πρόεδρος του Α.Π..Σ Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας στον 102Fm της ΕΡΤ3

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας συμμετείχε την Πέμπτη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αθλητικές Διαδρομές» στον 102 Fm της ΕΡΤ3.

Ο «ισχυρός» άνδρας του τμήματος βόλεϊ των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» και ειδικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ, όντας καλεσμένος τηλεφωνικά του παραγωγού και δημοσιογράφου Γιάννη Δέλκου, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volleyleague, τις καταστροφικές συνέπειες που είχε σε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος το δίμηνο «λουκέτο» στο βόλεϊ, την ιστορικού χαρακτήρα αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας», αλλά και το όνειρο της διάκρισης του Φίλιππου Βέροιας, που θα κάνει περήφανο τον κόσμο της Βέροιας, διαφημίζοντας παράλληλα την πόλη και το νομό μας σε όλη τη χώρα, με τον καλύτερο τρόπο.

Ακούστε στο κάτωθι link του επίσημου καναλιού της ομάδας στο Youtube το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων του προέδρου, Δημήτρη Πιτούλια.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject