Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-01-2021

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Παναθηναϊκός (4η αγωνιστική, 23/1, 17:00, Live Streaming - V.L.)

Rate this item
(1 Vote)
Με την αναμέτρηση στο ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας» (17.00) μεταξύ του νεοφώτιστου Φιλίππου και του πρωταθλητή Παναθηναϊκού συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της Volleyl League (4η αγωνιστική, 23/1, 17:00, Livestreaming στο κανάλι youtube της Volley League TV, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς).
 
Ο Φίλιππος συνεχίζει τον αγωνιστικό «Γολγοθά» καθώς στα τέσσερα παρθενικά ματς στην ιστορία του στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα έχει αντιμετωπίσει τους ισάριθμους διεκδικητές του φετινού τίτλου (Φοίνικα ΟΝΕΧ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό).
 
Στο περιθώριο της αναμέτρησης η διοίκηση του ΤΑΑ Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας θα τιμήσει τον προπονητή και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλο και Σωτήρη Πανταλέοντα αντίστοιχα, για την κατάκτηση του περσινού τίτλου της Volley League και την πολυετή προσφορά τους στο ελληνικό βόλεϊ.

Αυτή θα είναι η 2η φετινή συνάντηση του Φίλιππου Βέροιας με τους πρωταθλητές, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο προετοιμασίας των ομάδων, σε προπονητικό φιλικό στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε στα… σημεία των φιλοξενούμενων με 2-1 (20-25, 25-20, 26-24).

Το κλίμα στην «οικογένεια» των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», που πριν από την προπόνηση της Πέμπτης υποβλήθηκαν σε covid – test, είναι πολύ καλό.
 
Στην αισιοδοξία που υπάρχει για ένα ιστορικό θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας, έχει βοηθήσει και η πρόσφατη απώλεια βαθμού του πρωταθλητή από το νεοφώτιστο Μίλωνα.
Κάτι που δείχνει ως ένα βαθμό, ότι η περίοδος αυτή, λόγω της μακράς αγωνιστικής απραξίας και διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19, ίσως και να ευνοεί τις εκπλήξεις των -θεωρητικά μικρότερης δυναμικής- ομάδων κόντρα στα φαβορί. Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τους γηπεδούχους ο ακραίος Στέλιος Τζιουμάκας, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο και θεωρείται αμφίβολος για δεύτερο σερί ματς.

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αλλά με τα «όπλα» που έχουμε θα το χτυπήσουμε στα ίσα. Θα προσπαθήσουμε ως γηπεδούχοι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε τη ζημιά, όπως έκανε και ο Μίλωνας, που έφτασε πολύ κοντά στη νίκη…».

Ο κεντρικός του Φιλίππου Βέροιας Τζούλιαν Μπίσετ δήλωσε: «Tο έργο μας κόντρα στον περσινό πρωταθλητή θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θέλουμε τους πρώτους μας εντός έδρας βαθμούς και γιατί όχι τη νίκη, ώστε για να πάμε στην Κρήτη με την καλύτερη ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι και φέτος ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, αλλά είδαμε και από το πρόσφατο παράδειγμα του Μίλωνα, ότι όλα γίνονται. Σίγουρα απέναντι σε μία τέτοια ομάδα θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε όλους τους τομείς, υποδοχή, επίθεση, μπλοκ, άμυνα, σερβίς, αλλά δείξαμε και με τον ΠΑΟΚ, ότι δίνουμε μάχη σε κάθε αγώνα για το καλύτερο».
 
Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια βαθμού από το Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη έχει αντιληφθεί πως δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στο εφετινό πρωτάθλημα πολλώ δε μάλλον όταν υπάρχει η πίεση λόγω των δύσκολων υποχρεώσεων που ακολουθούν. Οι πράσινοι είναι αήττητοι σε τρεις αγώνες και δίνουν δεύτερο αγώνα εκτός έδρας μετά το 3-0 στο Ζηρίνειο επί της Κηφισιάς.
 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν τον έχει ευνοήσει το πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο το ρόστερ και η ομάδα που διαθέτει ο αντίπαλος είναι δυνατό και θα καταφέρει αρκετά πράγματα τις επόμενες αγωνιστικές. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους διεκδκικητές του πρωταθλήματος. Έχουμε την τύχη να έχουμε φέτος στο πρωτάθλημα τέσσερις δυνατές ομάδες με εμάς, τον Ολυμπιακό, τον Φοίνικα και τον ΠΑΟΚ να διεκδικούμε με ίσους όρους το τρόπαιο. Ωστόσο και οι άλλες τέσσερις ομάδες είναι ικανότατες και μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όπως έκανε και με εμάς ο Μίλωνας την προηγούμενη αγωνιστική».
 

*Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Volley League.

 

 

Volley League 2020 - 4η αγωνιστική

 

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ηράκλειο, Λίντο 17:30 (Live Streaming V.L.): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 

Διαιτητές: Αγγελίδης, Βελώνης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κανδηλιεράκης, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

PAOK Sports Arena 20:00 (EΡT-3) Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 

Βέροια, γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Βέροιας, 17.00 (Live Streaming V.L.): Α.Π.Σ. Φίλιππος - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σαρακινίδης, Πλιάχα, Γραμματεία: Ψάρρα Μαρ.

Κηφισιά, Ζηρίνειο 18:00 (Live Streaming ): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Φραγκάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Κατερλή, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject