Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-01-2021

«Μονόδρομος» για τον Φίλιππο Βέροιας η νίκη στον αγώνα με τον ΟΦΗ

Rate this item
(0 votes)
Ακόμη μία ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, που στο παρθενικό παιχνίδι της ιστορίας του με τον ΟΦΗ (27/1 17.00 livestreaming), έπειτα από 4 φετινά ματς και ισάριθμες ήττες, για την ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα η πρώτη νίκη στη Volleylegaue, αποτελεί «μονόδρομο».


Παρά την απουσία του Στέλιου Τζιουμάκα (ενοχλήσεις στον ώμο), η αισιοδοξία για τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα δεν λείπει στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων της Βέροιας, καθώς η νίκη στο δύσκολο παιχνίδι της Κρήτης, θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας αναχώρησε οδικώς το μεσημέρι της Τρίτης για τον Πειραιά, αναμένεται να φτάσει ακτοπλοϊκώς τα ημερώματα της Τετάρτης στο Ηράκλειο.

Δηλώσεις

Σωκράτης Τζιουμάκας (Προπονητής Φίλιππου Βέροιας): «Για μας, έπειτα από 4 παιχνίδια με ισάριθμα φαβορί για τον τίτλο, έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια, που πρέπει να τα κερδίσουμε. Στην Κρήτη είναι μία μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους από την αρχή του πρωταθλήματος, που θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση. Τους περισσότερους ξένους παίκτες της κρητικής ομάδας, δεν τους ξέρουμε, δεν έχουν ξαναπαίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και κάποιους άλλους τους γνωρίζουμε. Παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας και πρέπει να φύγουμε από το Ηράκλειο με βαθμούς. Βλέπουμε τις αδυναμίες που έχουμε και θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Γιώργος Τζιουμάκας (διαγώνιος Φίλιππου Βέροιας): «Είναι ένα κρίσιμο ματς και πάμε στο Ηράκλειο να πάρουμε τρεις βαθμούς. Είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα μας, η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και ψυχολογικούς λόγους και πιστεύω θα την πάρει. Δεν έχουμε παίξει ποτέ με τον ΟΦΗ, αλλά έχουμε δει τον αντίπαλο στα φετινά του ματς και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Ξέρουμε τις αδυναμίες που έχει η ομάδα μας, μας λείπει ο Στέλιος (σ.σ Τζιουμάκας), ο βασικός μας ακραίος, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο το κενό αυτό και να κερδίσουμε».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject