Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2021

Κώστας Προύσαλης: «Ο Φίλιππος έχει χτίσει πολύ καλό όνομα»

Rate this item
(0 votes)
Με εκλεκτούς προσκεκλημένους του ελληνικού βόλεϊ άνοιξε την Παρασκευή στο ράδιο Web TV Avena 97,7 η «αυλαία» των εκπομπών αφιερωμένων στο αγαπημένο μας άθλημα.



«Ποδαρικό» στο αέρα της παρθενικής εκπομπής “Volley Life”, που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 από το ραδιόφωνο της Κεντρικής Μακεδονίας έκανε o αρχηγός του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας Volleyball, Κώστας Προύσαλης.

Ο Ναουσαίος πασαδόρος της ομάδας του Φίλιππου Βέροιας, Κώστας Προύσαλης, ο οποίος εξέφρασε τα θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια για την καινούργια αθλητική εκπομπή του σταθμού μας.(Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 9μμ)

Σχετικά με την ομάδα του είπε, ότι αν και ο Φίλιππος ξεκίνησε με μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, αφού έπαιζε με τις 4 ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας και ηττήθηκε, κάτι που το θεωρούσαν αναμενόμενο μιας και αυτές οι ομάδες είναι τα φαβορί τους φετινού πρωταθλήματος διεκδικώντας τον τίτλο, η πορεία του Φίλιππου άλλαξε στη συνέχεια αφού με ένα πολύ δυνατό σερί τριών νικών 2 εκτός και 1 εντός μπήκε πολύ δυναμικά θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Επίσης, ο ηγέτης των ερυθρόλευκων της Βέροιας ανέφερε πως το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό εντός των αποδυτηρίων και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος, τόνισε ότι η ομάδα του έχει χτίσει ένα πολύ καλό όνομα και γι’ αυτόν τον λόγο ήρθαν και αθλητές επιπέδου.

Δείτε τις δηλώσεις του αρχηγού του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας στο link του σχετικού αποσπάσματος της εκπομπής  του ράδιο Web TV Avena 97,7.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject