Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-02-2021

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας (14η αγωνιστική, 28/2, 17:00, Live Streaming V.L.)

Rate this item
(0 votes)
Δέκα μέρες μετά τον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα ο Παναθηναϊκός με τον Φίλιππο Βέροιας θα αναμετρηθούν σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική. (11η αγωνιστική, 28/2, 15:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου).

 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών στην προσπάθεια του να μειώσει ή και να διατηρήσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι πράσινοι σε 11 αγώνες έχουν 22 βαθμούς.



Ο δανό αργεντινός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Άξελ Γιάκομπσεν είπε: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα είναι ως συνήθως ένα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο συγκεκριμένες ομάδες. Παρά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε στο τελευταίο ματς με τον Μίλωνα θέλουμε να παίξουμε σκληρα και δύνατά. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο υψηλό μας επίπεδο και να πάρουμε τα αποτελέσματα για τα οποία δουλεύουμε. Ο ΠΑΟ έχει μια καλή ομάδα αλλά αν φτάσουμε στα υψηλά στάνταρ μας , αυτά που θέλουμε να παίζουμε, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες να το πάρουμε».

 

Ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού Ρούλης Αγραπιδάκης δήλωσε: «Στη διαδικασία των αναβληθέντων παιχνιδιών οφείλουμε να είμαστε όπως πρέπει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγωνιστεί για τη νίκη και μόνο στο ματς με τον Φίλιππο Βέροιας. Θέλουμε το τρίποντο για πολλούς λόγους και να προχωρήσουμε».


Ο Φίλιππος Βέροιας μετά τον αγώνα με το Μίλωνα καλείται να δώσει έναν ακόμα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα και μάλιστα χωρίς τους Προύσαλη, Μπίσετ, Φερέλ που βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ο Φίλιππος έχει 10 βαθμούς σε 9 αγώνες.

 

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Μέσα σε 24 ώρες έχουν Ακόμα δεν έχουμε δυνάμεις. Προσπαθήσαμε αλλά είναι κάποια πράγματα πάνω από τις δυνάμεις μας. Η 4αδα είναι μακριά. Να είμαστε υγιείς και όλα θα γίνουν».

 

Ο ακραίος της ομάδας της Βέροιας, Στέλιο Τζιουμάκας δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή και μία από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή. Προερχόμαστε από μία περίεργη περίοδο, λόγω κορωνοϊού με τις δυσκολίες που αντιμέτωπίζουμε, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον πρωινές προπονήσεις και «στριμώχνουμε» αναγκαστικά βάρη και γήπεδο σε μία προπόνηση. Θα Περιμένω ένα πολύ δύσκολο ματς, εμείς θα προσπαθήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε για τη νίκη». 
 

 

Στον Α΄γύρο (4η αγωνιστική) ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Βέροια τον Φίλιππο με 3-0 σετ.

 

Volley League Ανδρών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Κλειστό «Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη, 20.00 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Ζηρίνειο Κηφισιάς, 17:00 (ΕΡΤ-Sports): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

 

Volley League Ανδρών - Εξ αναβολής - 11η αγωνιστική

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Κλειστό Αγίου Θωμά 17.00 (Live Streaming V.L.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject