Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-08-2021

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έκανε επίσκεψη στη Βέροια

Rate this item
(0 votes)
Επίσκεψη στη Βέροια πραγματοποίησε στη Βέροια ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), Παντελής Ταρνατόρος.

 

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball & Ειδικό Γραμματέα της ΕΣΑΠ, Δημήτρη Πιτούλια ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Ταρνατόρο για τα νέα της ομάδας, οι δύο παράγοντες του αθλήματος, μετέβησαν στο Δημαρχείο της Βέροιας, όπου είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη

Μεταξύ άλλων θεμάτων ανάπτυξης, προβολής και προώθησης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή, η κουβέντα, ενόψει και της έναρξης της Volley League 2021-2022, επικεντρώθηκε σε θέματα των «ερυθρόλευκων της Βέοριας» και κυρίως στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο, για τη χρήση του ψς έδρα της ομάδας μας, αφού βάσει της προκήρυξης, όλες οι ομάδες της κατηγορίας φέτος θα πρέπει να αγωνίζονται σε τάραφλεξ.

Ο κ. Ταρνατόρος, παρέμεινε στη Βέροια, καθώς το Σάββατο παρέστη στο γάμο του προέδρου του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας Δημήτρη Πιτούλια με την “εκλεκτή της καρδιάς” του Ιωάννα Μηνούδη.

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΤΑΑ Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject