Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-01-2023

Άθλος Ορεστιάδας: Δηλώσεις Kρεούζης, Αλγκούλ (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης είπε μετά την ήττα από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-0 σετ: 

 

«Συγχαρητήρια στο Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, ήταν καλύτερος και κέρδισε. Έδειξε ότι έχουμε διαφορετικούς στόχους, γιατί ενώ ξεκινήσαμε πολύ σωστά, κάναμε ακριβώς ό,τι είχαμε σχεδιάσει στο χαρτί .καταφέραμε να είμαστε μπροστά στο α’ σετ με πολύ καλό βόλεϊ και σχετικά εύκολα, είχαμε στόχο να χαμηλώσουμε τα ποσοστά ευστοχίας και το καταφέραμε αφού έπαιξε με 38% και ακόμη και ο Φρομ όταν βγήκε είχε χαμηλά ποσοστά. Όμως ο Κ. Σένισιτς «ανακάτεψε την τράπουλα», κατάφερε να βρει άλλες λύσεις, που μας εγκλώβισαν αφού αντίστοιχα εμείς δεν βρήκαμε τις απαραίτητες λύσεις. Κάπως έτσι κρίθηκε στον πόντο το ’α σετ, το β’ σετ έφυγε εύκολα και στο γ’ σετ είχαμε πάλι μια μεγάλη μάχη. Εγώ κρατάω τα θετικά, γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, ήρθαν τα παιδιά από τον πάγκο και βοήθησαν και τους ευχαριστώ πολύ. Γενικά δείχνουμε ότι έχουμε και εμείς λύσεις, θα πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι σωστά και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε για την επόμενη μέρα. Για μας το σημερινό ματς ήταν διδακτικό και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στη διοίκηση και είμαι βέβαιος πως στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι».

Ο κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας Μοχάμεντ Αλγκούλ δήλωσε: «Ήταν το πρώτο ματς για εμάς στο β’ γύρο, ο Φοίνικας Σύρου είναι καλή ομάδα, έπαιξε καλά, έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, αλλά κι εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε το ματς. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, το παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά αυτό είναι το βόλεϊ! Πάντα λέμε μεταξύ μας ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και δεν θέλω να δώσω κάποια υπόσχεση, αλλά ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να είμαστε στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας».

Media



Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Άθλος Ορεστιάδας: Δηλώσεις Kρεούζης, Αλγκούλ (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject