Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-01-2023

Τρίποντο... παραμονής ο Άθλος νίκησε 3-0 τον Αριστοτέλη Σκύδρας

Rate this item
(3 votes)
Τρίποντο... παραμονής ο Άθλος νίκησε 3-0 τον Αριστοτέλη Σκύδρας
Download attachments:
Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη με 3-0 σετ πανηγύρισε ο Άθλος Ορεστιάδας και μάλιστα επί του Αριστοτέλη Σκύδρας που στον Α γύρο είχε νικήσει 3-2 σετ.

 

Με υπεροχή σε όλους τους τομείς και κυρίως σε σερβίς και μπλοκ ο Άθλος πήρε καθαρή νίκη που τον ανέβασε στους 11 βαθμούς, όσους έχει και ο Πήγασος Πολίχνης. Κορυφαίοι οι Ντε Πρα, Αλγκούλ, Κασαμπαλής και Γκλαντστόοουν. Ο Αριστοτέλης δε μπόρεσε να αντισταθεί με αξιώσεις και δεν έγινε απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα.

 

O Άθλος από τον αρχή του αγώνα είχε τον έλεγχο στο σκορ με μικρό αλλά καθοριστικό προβάδισμα. Με τις επιθέσεις του Γκλαντστόουν προηγήθηκε 5-3, ενώ με το σερβίς του ίδιου παίκτη και τον άσσο που πήρε ξέφυγε 14-11. Η υποδοχή του Αριστοτέλη κατέρρευσε. Ο Γκένοφ και ο Ντε Πρα σκάοραραν κατά βούληση και άνοιξαν το σκορ στο 21-14. Το σετ έκλεισε άνετα 25-17 με επιθέσεις των Γκλαντστόουν και Ριζόπουλου.

 

Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ. Με ρεσιτάλ του Κάιο Ντε Πρα που πήρε 5 συνεχόμενους πόντους ο Άθλος έκανε σερί 5-0 για το 12-6. Μόνο ο Μέντεζ έπαιρνε κάποιους πόντους για τον Αριστοτέλη. Με το μπλοκ του Γκένοφ και διαδοχικά λάθη των γηπεδούχων έγινε το 19-11. Ο Αριστοτέλης με την είσοδο του Ντουντούδη κατάφερε να κάνει σερί 7-0 και το 23-15 μείωσε σε 23-21. Ο Ντουντούδης πήρε άσσο και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του για εύκολους πόντους. Ο Ντε Πρα με επίθεση και ο Ριζόπουλος με άσσο έκλεισαν τον αγώνα 25-21 για το 2-0 σετ.

 

Στο 3ο σετ με το σερβίς του Ριζόπουλου ο Άθλος πήρε προβάδισμα 4-0. Ο Άθλος κράτησε το προβάδισμα. Ο Μέντεζ με επιθέσεις μείωσε σε 16-14 αλλά ο Γκλαντστόουν με ένα μπλοκ αρχικά και δύο άσσους στη συνέχεια αλλά και ένα μπλοκ του Αλγκούλ έκανε σερί 4-0 για το 20-14. Εκεί κρίθηκε ο αγώνας ο οποίος και έκλεισε με επίθεση του Γκλαντσόουν 25-19 για το 3-0 σετ.

 

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Πιλούδης, Μέκιος, Γραμματεία: Σαρδάνη.

 

Διακύμανση:

1ο σετ: 8-7, 16-12, 21-14, 25-17

2ο σετ: 8-6, 16-8, 21-13, 25-21

3ο σετ: 8-3, 16-12, 21-15, 25-19

* Οι πόντοι του Άθλου Ορεστιάδας  προήλθαν: 7 άσσοι, 33 επιθέσεις, 11 μπλοκ, 24 λάθη αντιπάλων και του Αριστοτέλη Σκύδρας προήλθαν: 2 άσσοι, 28 επιθέσεις, 3 μπλοκ, 24 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-21, 25-19) σε 82΄

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θεόδωρος Χουσίδης): Γκλαντστόουν 13π. (7/8επ., 3 μπλοκ, 3 άσσοι), Κάιο ντε Πρα 12 (11/19επ., 1 μπλοκ), Κασαμπαλής, Αλγκούλ 14 (8/14επ., 5 μπλοκ, 1 άσσος), Ριζόπουλος 6 (3/10επ., 3 άσσοι, 86%υπ., 57%αρ.), Γκένοφ 6 (4/13επ., 2 μπλοκ, 59%υπ., 23%αρ.) / Βελούδης (λ. - 77%υπ., 46%αρ.), Μποζίδης Π.

Φ.Ε.Σ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Παναγιώτης Σδραυκάκης): Στεφάνοβιτς 2 (2/3επ.), Μέντεζ 13 (13/26επ.), Τζάκσον 5 (5/11επ., 60%υπ., 40%αρ.), Παπαγεωργίου 2 (2/3επ.), Τόρες 1 (1/8επ., 40%υπ.), Τσέλιος 7 (3/9επ., 3 μπλοκ, 1 άσσος) / Συναδινός (λ.- 50%υπ., 29%αρ.), Σδραυκάκης Ν. 1 (1/1επ.), Ντουντούδης 1 (1 άσσος), Σαρικεΐσογλου 1 (1/4επ.).

 

Ο Θοδωρής Χουσίδης που έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας δήλωσε: «Μετά την αλλαγή προπονητή κοιτάξαμε να δουλέψουμε σε κάποια σημεία στην τακτική μας και στην τακτική του αντιπάλου μας. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως δουλέψαμε πιο πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας, για να “πάρουμε τα πάνω μας”, αφού προερχόμασταν από κάποιες ήττες. Θέλαμε τη νίκη, τα παιχνίδια αυτά όπως έχω πει είναι “εξάποντα” με ομάδες που κυνηγάς τον ίδιο στόχο. Η νίκη ήρθε, το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, εύκολο το κάναμε εμείς με την αγωνιστικότητά μας και τη μαχητικότητά μας. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες να βγάλει στο γήπεδο και πιστεύω, πως θα το δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Σε ερώτηση για την επιστροφή του στο πλευρό της ομάδας σε μία δύσκολη περίοδο ο κ. Χουσίδης δήλωσε για άλλη μια φορά εμφατικά «πιστός στρατιώτης! Εφόσον διευθετήθηκαν κάποια επαγγελματικά θέματα, δε θα μπορούσα να είμαι έξω από την ομάδα. Έχω πει και στον πρόεδρο κ. Τσολακίδη, πως όσο με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι εδώ, για να δώσω ό,τι μπορώ για να είναι η ομάδα στην κορυφαία κατηγορία, κάτι που αξίζει όλη η πόλη» τόνισε ο πρωτεργάτης της ιστορικής ανόδου του Άθλου στην Volleyleague.

 

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος που ήταν από τους κορυφαίους του Άθλου Ορεστιάδας δήλωσε: «Σημαντική νίκη, νίκη ψυχολογίας, νίκη που μας δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια. Η Σκύδρα είναι μία ομάδα που έχει ως στόχο τη σωτηρία, θεωρώ ότι κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και ήρθε εύκολα αυτή η νίκη για μας. Το θέλαμε πάρα πολύ, είχαμε και μια αλλαγή προπονητή, που πάντα βοηθάει μια ομάδα στην ψυχολογία, αλλά η ομάδα μου έδειξε πάθος, ενέργεια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Ορεστιάδας που είναι πάντα δίπλα μας και μας δείχνει τη στηριξή του. Εμείς παίρνουμε εδώ μέσα ενέργεια από τον κόσμο και είναι σημαντικό ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο και χαιρόμαστε όταν κάνουμε τέτοιες νίκες».

 

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης είπε: «Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στην πίεση του παιχνιδιού. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε άπειρες. Θέλαμε να πάρουμε νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακολουθεί το ματς με τον ΟΦΗ. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

 

Ο κεντρικός του Αριστοτέλη Σκύδρας, Παναγιώτης Τσέλιος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άθλο. Επαιξε πολύ καλά. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Χάσαμε πολλά σερβίς. Στην επίθεση δεν τελειώσαμε μπάλες. Προσπαθήσαμε λίγο στο μπλοκ - άμυνα ειδικά στο 2ο σετ που μαζέψαμε λίγο το σκορ. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Και μαθηματικά θα πάμε στα πλέι άουτ. Πάμε στον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ να το παλέψουμε και να δώσουμε το 100% ώστε να πάρουμε τη νίκη».

 

 

Media







Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Τρίποντο... παραμονής ο Άθλος νίκησε 3-0 τον Αριστοτέλη Σκύδρας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject