Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-01-2023

Στεάουα Βουκουρεστίου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Β προημιτελικός Τσάλενζ Καπ, 26/1, 18:00)

Rate this item
(0 votes)
Mετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά την Πέμπτη 26/1 στις 18:00 θα δώσει στην έδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου την κρίσιμη ρεβάνς κόντρα στη ρουμανική ομάδα.

 

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την «καθαρή» νίκη (3-1) στον πρώτο προημιτελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», χρειάζονται δύο σετ, προκειμένου να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Challenge Cup. Εάν το καταφέρουν θα προκριθούν στα ημιτελικά και θα αναμετρηθούν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο, γιατί η Στεάουα είναι μια δυνατή ομάδα, που ιδιαίτερα στην έδρα της παίζει πολύ καλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να κατακτήσουμε αυτά τα δύο σετ που χρειαζόμαστε. Αυτό που κρατάω, είναι η επίθεση μας, επειδή η Στεάουα σερβίρει πολύ δυνατά, ιδιαίτερα εκεί θα σερβίρει πολύ δυνατά, οπότε θέλει υπομονή στην επίθεση μας, ώστε τεχνικά να είμαστε όπως πρέπει, για να βρίσκουμε λύσεις στο δυνατό σερβίς του αντιπάλου».


Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Τόνσεκ Στερν είπε στο olympiacossfp.gr: «Προερχόμαστε από μία δύσκολη περίοδο, που δώσαμε πολλά δυνατά παιχνίδια. Δεν θα πούμε ότι χρειαζόμαστε δύο σετ, θα πούμε ότι πρέπει να κερδίσουμε, από τον πρώτο πόντο έως τον τελευταίο, οπότε πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να κερδίσουμε. Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι, ο αντίπαλος σέρβιρε πάρα πολύ δυνατά, οπότε πρέπει να αποφύγουμε τους απευθείας πόντους, να αντέξει η υποδοχή μας και να παίξουμε μετά με υπομονή, σωστά τις ψηλές μπάλες ή το side out, ώστε να δίνουμε λύσεις απέναντι στο δυνατό σερβίς που έχουν».

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Στεάουα Βουκουρεστίου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Β προημιτελικός Τσάλενζ Καπ, 26/1, 18:00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject