Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-03-2023

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας (18η αγωνιστική, 12/03, 17:00, Live Streaming YouTube ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θα υποδεχτεί τον Α.Σ.Άθλο Ορεστιάδας σε αναμέτρηση που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για την ομάδα του Έβρου και στο φινάλε υπάρχει και μία μεγάλη έκπληξη ώστε να γιορταστεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης η είσοδος στα ημιτελικά των πλέι οφ. (Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 18η αγωνιστική, 12/03, 17:00, Live Streaming You Tube ESAP TV)

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Η διοίκηση και το σταφ της ομάδας έχουν ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή για να γιορτάσουμε την είσοδο στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος , αλλά και να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους μας για την βοήθεια που μας πρόσφεραν όλη την σεζόν. Θελουμε να συνδυαστεί και με νίκη, γιατί ακόμη έχουμε πιθανότητες να καταλάβουμε την Τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπάει το βολλευ και τον Μίλωνα,να γεμίσει το γήπεδο για να χαρούμε όλοι μαζί».

 

Κι ενώ στο Μίλωνα επικρατεί πανηγυρικό τμήμα για την ιστορική είσοδο στην 4αδα, ο Άθλος Ορεστιάδας «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης ώστε να εδραιώσει τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα ώστε να είναι σε πλεονεκτική θέση στα πλέι άουτ.

 

Η είδηση για τον Άθλο είναι πως θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Άθλου ο πολύπειρος Γιάννης Λάιος ο οποίος πήρε τη θέση του Θεόδωρου Χουσίδη. Ο Άθλος έχει 14 βαθμούς, έναντι 17 του Πηγάσου, 9 του ΟΦΗ και 4 του Αριστοτέλη. Η βαθμολογία αυτή θα μεταφερθεί στα πλέι άουτ.

 

Ο Γιάννης Λάιος είπε για το ντεμπούτο το στον πάγκο του Άθλου: «Αύριο είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με διαφορετικούς στόχους! Ο Μίλωνας θέλει να γιορτάσει τη φετινή του πορεία και εμείς να βρούμε τον τρόπο που θα παίξουμε στα πλέι άουτ. Οπότε υπό αυτές τις συνθήκες δεν γνωρίζω πόσο ανταγωνιστικό θα είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Εμείς πάντως, αν είμαστε καλά θα κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.» Δημήτρης Ριζόπουλος: «Τελευταία αγωνιστική του β’ γύρου απέναντι στον Μίλωνα, μια ομάδα που με την είσοδο της στην τετράδα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας με τον ερχομό του νέου μας προπονητή και δασκάλου με τεράστια εμπειρία στο άθλημα, κ. Λάιου, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να πάρουμε βαθμούς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη ψυχολογία στα παιχνίδια των πλέι άουτ».

 

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη. Στον Α γύρο Άθλος Ορεστιάδας - ΑΟΝΣ Μίλων 1-3 (15-25, 25-21, 20-25, 20-25).

 

Volley League - Tελευταία Κανονικής Περιόδου

18η αγωνιστική

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023


Γυμναστήριο Β.Α.Κ. 17:00: Ο.Φ.Η. - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Βουδούρης, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Μανωλάκης, Ξυδάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο 17:00: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Αρβανίτης, Καπότης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο Καλυβίων 17:00: Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Χανός, Γραμματεία: Συρομάχου.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης 17:00: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 21:30: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

 

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας (18η αγωνιστική, 12/03, 17:00, Live Streaming YouTube ESAP TV)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject