Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-03-2023

Ο.Φ.Η. - Πήγασος Πολίχνης (18η αγωνιστική, 12/03, 17:00, Live Streaming YouTube ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Σούπερ ντέρμπι για την παραμονή θα γίνει στην Κρήτη όπου ο Ο.Φ.Η. θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο Πολίχνης. Οι δύο ομάδες οδεύουν ολοταχώς για τα πλέι άουτ και θέλουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. (Γυμναστήριο Β.Α.Κ., Ηράκλειο Κρήτης, 18η αγωνιστική, 12/03, 17:00, Live Streaming You Tube ESAP TV, Διαιτητές: Βουδούρης, Αγγελίδης).

 

Ο Ο.Φ.Η. έχει 9 βαθμούς και θέλει να μειώσει τη διαφορά από τον Άθλο που έχει 14 βαθμούς και δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Πήγασος Πολίχνης βρίσκεται στην πιο πλεονεκτική θέση όλων καθώς έχει 17 βαθμούς. Υπενθυμίζεται πως ο Αριστοτέλης έχει 4 βαθμούς. Υποβιβάζονται οι δύο από τις 4 ομάδες.

 

«Με την βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία», τονίζει ο Βραζιλιάνος πασαδόρος του ΟΦΗ Χενρικ Αντάμι, ο οποίος θεωρεί ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο της σεζόν.

Όπως τονίζει σε συνέντευξη του στο match programme με τον Πήγασο Πολίχνης (Κυριακή 12/3, 17:00, ΒΑΚ) ο 25χρονος πασαδόρος του ΟΦΗ «παίζουμε καλύτερα απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Μετά την Ορεστιάδα πήραμε αυτοπεποίθηση. Τώρα χρειαζόμαστε τη νίκη με τον Πήγασο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να την κατακτήσουμε, ώστε να μπούμε με περισσότερες ελπίδες στα πλέι-άουτ».

Ο Αντάμι θεωρεί ότι «είμαστε στο καλύτερο επίπεδο της σεζόν τώρα. Είμαστε σε καλή φόρμα. Βελτιωνόμαστε. Λειτουργούμε καλύτερα, σαν ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να μείνουμε στην κατηγορία στα πλεί-άουτ, όπου θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια».

Ο Αντάμι στέλνει και το μήνυμα του, στον κόσμο της ομάδας. Οπως λέει «είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας, στους τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Με την Ορεστιάδα μας βοήθησαν πολύ και θέλουμε την υποστήριξη τους και με τον Πήγασο, αλλά και μετά στα ματς που θα δώσουμε στο γήπεδο μας, για τα πλέι-άουτ».

Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που έχει στον ΟΦΗ με τον διαγώνιο Γιώργο Τζιουμάκα. Οπως λέει «είναι φανταστικός παίκτης και τρομερός χαρακτήρας. Μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του και μας βοηθάει πολύ».

Τέλος, για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ και την Ελληνική Λίγκα, τονίζει ότι «δεν είμαι ευχαριστημένος απο την πορεία της ομάδας, αλλά και απο τον εαυτό μου. Μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα πράγματα. Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι ότι λειτουργούμε καλύτερα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να σωθεί η ομάδα».

*Για το κρίσιμο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον πήγασο Πολίχνης την Κυριακή (12/3, 17:00, ΒΑΚ), η διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ, ανακοίνωσε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στους φιλάθλους.

 

Από την πλευρά του και ο Πήγασος είναι αποφασισμένος να τελειώνει την παραμονή μία ώρα νωρίτερα και να αφήσει μόνο μαθηματικές ελπίδες σε Αριστοτέλη και ΟΦΗ.

 

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός: «Φτάνει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως έχουμε ξαναπεί θέλουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια να έχουμε βαθμολογική συγκομιδή. Το καταφέραμε με την Κηφισιά πήραμε τους δύο βαθμούς και τώρα συνέχεια έχει ο ΟΦΗ, πηγαίνουμε στην Κρήτη σε ένα πολύ σημαντικό ματς γιατί αυτά τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που θα παίξουμε στα play out έχουν διπλή σημασία οι βαθμοί. Δουλεύουμε συγκεντρωμένα και σκληρά για να παίξουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε πριν την έναρξη των play out».

 

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Αλέξανδρος Χήρας : «Πηγαίνουμε στην Κρήτη για ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα με την προσθήκη του διαγώνιου Γιώργου Τζιουμάκα έχει ανέβει αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, έχουμε τη διάθεση και η ομάδα κατεβαίνει δυνατά για να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει, πηγαίνουμε για τη νίκη ώστε να πάμε στα play out πιο άνετα».

 

Στον Α γύρο ο Πήγασος Πολίχνης νίκησε τον Ο.Φ.Η. 3-0 (25-19, 25-17, 26-24). Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο Λιγκ Καπ όπου πάλι ο Πήγασος είχε νικήσει 3-0 (25-19, 27-25, 25-19).

 

Volley League - Tελευταία Κανονικής Περιόδου

18η αγωνιστική

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023


Γυμναστήριο Β.Α.Κ. 17:00: Ο.Φ.Η. - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Βουδούρης, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Μανωλάκης, Ξυδάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο 17:00: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Αρβανίτης, Καπότης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο Καλυβίων 17:00: Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Χανός, Γραμματεία: Συρομάχου.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης 17:00: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 21:30: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

 

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η. - Πήγασος Πολίχνης (18η αγωνιστική, 12/03, 17:00, Live Streaming YouTube ESAP TV)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject