Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-08-2023

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του Κώστα Χριστοφιδέλη

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη για την περίοδο 2023-24.


Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε οδήγησε την Κηφισιά στην 5η θέση της Volley League, η οποία της εξασφάλισε και τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Challenge Cup.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον πάγκο της Κηφισιάς, μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά. Είμαστε αισιόδοξοι, χωρίς να αφήνουμε να παρασυρθούμε από την περσινή επιτυχία.

Φέτος οι υποχρεώσεις μας είναι ακόμα περισσότερες καθώς συμμετέχουμε και στην Ευρώπη, κάτι το οποίο αποτελεί “παράσημο” για την ομάδα. Την ίδια στιγμή ο πήχης πρέπει να είναι ακόμα πιο ψηλά, τουλάχιστον στα θέλω τα δικά μας. Τώρα που θα καταλήξει αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει».

Ο προπονητής της Κηφισιάς μιλώντας για τους στόχους της νέας περιόδου τόνισε: « Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί σε ένα νέο πρωτάθλημα με νέες ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη τη χρονιά έτσι ώστε να προοδεύσουμε. Η Κηφισιά είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ και εμείς θα προσπαθήσουμε και αυτή τη χρονιά να αφήσουμε το στίγμα μας».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του Κώστα Χριστοφιδέλη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject