Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-01-2024

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (12η αγωνιστική, 20/1, 16:30, Live Streaming You Tube ESAP T.V.)

Rate this item
(0 votes)
Mε το ντέρμπι μεταξύ του Άθλου Ορεστιάδας και του Ολυμπιακού θα ανοίξει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League. (γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 12η αγωνιστική, 20/1, 16:30, Live Streaming You Tube ESAP T.V., Διαιτητές: Ιωαννίδης, Παπαχρήστου)

 

Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος με 27 βαθμούς, έναντι 26 του Παναθηναϊκού, 16 του ΠΑΟΚ, 15 του Μίλωνα και 11 του Άθλου Ορεστιάδας που έχει περάσει στην 5η θέση. 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του πρώτου τριπόντου στη Σύρο και με νέο πρόσωπο στα άκρα τον 26χρονο Καναδό Ζάκ Χάτσεσον ο Άθλος ετοιμάζεται να δώσει αύριο ένα ακόμη ματς “γιορτή” στην Ορεστιάδα και με στόχο έναν ακόμη… άθλο. Στην ακριτική πόλη έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση ώστε οι φίλοι του βόλεϊ να βρεθούν στο πλευρό του Άθλου.

 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά το ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στην Τουρκία βρίσκονται από χθες το βράδι στην Ορεστιάδα, όπου θα προπονηθούν απόψε και αύριο το πρωί στο κλειστό “Ν. Σαμαράς”.

 

Πανέτοιμος για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα “χρώματα” του Άθλου δήλωσε και ο Καναδός Ζάκ Χάτσεσον, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον εγκλιματισμό του στην ομάδα μας και περιμένει να ζήσει από κοντά τη στήριξη των φιλάθλων: “Η προσαρμογή μου στην ομάδα ήταν καταπληκτική και μου αρέσουν πολύ όλα τα παιδιά και ο προπονητής! Αυτό το περιβάλλον είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι για να είμαι επιτυχημένος! Ναι, είμαι έτοιμος για αύριο και πιστεύω ότι είναι και η ομάδα. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας πριν από τον αγώνα και περιμένω να δω τον κόσμο του Άθλου στο γήπεδο”.

 

Ο προπονητής του Άθλου Κριστιάν Τσιντιγκόι είπε: «Ξεκινήσαμε τον Β’ γύρο με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή μας, όπου ενισχυθήκαμε σε κάποιες θέσεις. Έχουμε καινούριο πασαδόρο, ενώ ενισχυθήκαμε και με έναν ακραίο, ο οποίος θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να «βρεθεί» με τον πασαδόρο μας και την υπόλοιπη ομάδα, να αφομοιώσει την τακτική μας, αλλά είναι επαγγελματίας αθλητής και πολύ οξυδερκής. Αρχίζει λοιπόν με τον Ολυμπιακό μία σειρά αγώνων με τις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν ξέρω αν είναι καλό η όχι, αλλά εμείς θα τα «δούμε» με καλή διάθεση και ως ένα τεστ, δείγμα της δουλειάς που έχουμε κάνει στον Ά γύρο του πρωταθλήματος αυτούς τους 5 μήνες. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο, θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και θα παλέψουμε με τη στήριξη του κόσμου μας, γιατί όχι, να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε απέναντι σε αυτές τις δυνατές ομάδες. Το ευχάριστο είναι πως τη δεδομένη περίοδο όλοι οι αθλητές είναι υγιείς και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε απλό και καλό βόλεϊ, όπως προσωπικά μ αρέσει να παίζουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να υπάρχει ομαδικότητα, να δώσουμε ό,τι μπορούμε και ποτέ δεν ξέρεις… Έχουμε λοιπόν μπροστά μας 4 ισχυρές ομάδες και μετά κάποια παιχνίδια, όπου θα πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα και τους βαθμούς που θέλουμε, ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη της Volleyleague».

 

Ο Ολυμπιακός μετά τον αγώνα με τη Ζιράτ στην Άγκυρα και την πρόκριση στη φάση των «8» του CEV Cup επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά ταξίδεψε αεροπορικώς από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς για την Ορεστιάδα. Ξεκάθαρος στόχος είναι η 10η νίκη χωρίς βαθμολογικές απώλειες που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Volley League. 

 

O εβρίτης ακραίος του Ολυμπιακού Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην πολύ ποιοτική Ζιράτ, αλλά συνεχίζουμε στην Ευρώπη, στο CEV Cup, που ήταν ένας στόχος μας. Επιστρέφουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Άθλο. Η Ορεστιάδα είναι μια ομάδα με παράδοση στο βόλεϊ και καλή έδρα. Εμείς, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, για να νικήσουμε και την κούραση που υπάρχει, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση».

 

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας
2023-24
20/01/2024: Volley League 12η Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  
15/11/2023: Volley League Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας 3-1 (25-19, 25-12, 23-25, 25-23) 
2022-23
30/01/2023: Volley League 12η Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας 3-1 (25-19, 21-25, 25-21, 25-20)
05/11/2022: Volley League Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 2-3 (25-22, 24-26, 15-25, 25-19, 09-15)

 


Volley League - 12η αγωνιστική

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 16.30 (Live Stremaning ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Παπαχρήστου, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 18.00 (Live Stremaning ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Μουζακίτη, Τομαράς, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30 (Live Stremaning ESAP T.V. You Tube): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Παρατηρητής: Χατζηγεωργίου.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 17.00 (Ε.Ρ.Τ.-3 - H.D.): Πήγασος Πολίχνης - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Ρεπό ο Α.Ο. Καλαμάτας 80.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: League Cup Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (12η αγωνιστική, 20/1, 16:30, Live Streaming You Tube ESAP T.V.)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject