Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-04-2021

Καφτηράνης - Πιτούλιας: Οι πιο ευτυχισμένοι πρόεδροι του ελληνικού βόλεϊ

Rate this item
(0 votes)
Το καλοκαίρι του 2020 πήραν την ίδια μεγάλη απόφαση. Να ξεχάσουν ότι ξέρουν, να μπουν στα βαθιά του επαγγελματικού βόλεϊ, να αφήσουν τις δουλειές και τις οικογένειες τους και να αφιερωθούν στις ομάδες τους.

Εν μέσω της πανδημίας έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά. Ο Φοίνικας για να πάρει έναν τίτλο και ο νεοφώτιστος Φίλιππος να καθιερωθεί στην ελίτ με το σύνθημα «ήρθαμε για να μείνουμε». Ο Χρήστος Καφτηράνης ήταν στη Σύρο και ο Δημήτρης Πιτούλιας στη νεοφώτιστη στην κατηγορία Βέροια.

Μεταξύ τους δεν γνωρίζονταν. Συναντήθηκαν εντός του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. που είναι η διοργανώτρια του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαρας. Αρχικά σε μία συνεδρίαση «αρπάχτηκαν» όταν ο ένας είπε την ομάδα του άλλου «μικρή». Στην πορεία γνωρίστηκαν, συνεργάστηκαν για το καλό του βόλεϊ, πέρασαν μαζί τον κορονοϊό. Μάλιστα ο Καφτηράνης κινδύνευσε σοβαρά αλλά νίκησε το ντέρμπι για τη ζωή του.

Αμφότεροι οι δύο πρόεδρος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας «δέθηκαν» μέσα από τις δυσκολίες και σήμερα είναι αγκαλιασμένοι πριν από τον ιστορικό τελικό του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο του βόλεϊ.

Δύο ομάδες της περιφέρειας ή της επαρχίας που θα λέγαμε στο παρελθόν είναι φιναλίστ σε έναν τελικό ομαδικού αθλήματος. Μετά το τέλος των ημιτελικών όπου ο Φίλιππος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ και την πρόκριση του Φοίνικα ΟΝΕΧ επί του Ολυμπιακού με 3-0 σετ οι δύο πρόεδροι αγκαλιάστηκαν και έδωσαν ραντεβού για τον τελικό της... ζωή τους που θα γράψει ιστορία για τους δύο συλλόγους αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ.

«Ας κερδίσει ο καλύτερος. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Είμαστε μαζί για το καλό του αθλήματος», είπαν με ένα στόμα μετά το τέλος των ημιτελικών αν και γνωρίζουν πως σήμερα μόνο ο ένας θα πάρει την κούπα.

Βρίσκεστε εδώ: League Cup Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Καφτηράνης - Πιτούλιας: Οι πιο ευτυχισμένοι πρόεδροι του ελληνικού βόλεϊ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject