Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-09-2015

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίντσον Φερέιρα

Rate this item
(0 votes)

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου διαγώνιου, Γουίντσον Φερέιρα (ημ. γεν. 13/09/1988), ο οποίος έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα.

Ο 27χρονος διεθνής με την Εθνική Λιβάνου αποτελεί το… τελευταίο κομμάτι του ρόστερ της νέας ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τη σεζόν 2015-16.

Ο γεννημένος στο Ρεσίφε με ύψος 1.98 άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο paovolleyball.gr για το νέο του «σπίτι», τον Παναθηναϊκό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε και στην προπόνηση για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και τον συμπατριώτη του, Ούγκο Γκιμαράες.

«Νιώθω όμορφα. Καλοί άνθρωποι, ωραία χώρα ήδη αισθάνομαι καλά. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν, εύχομαι όλα να πάνε καλά και με δουλειά να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Χαίρομαι επίσης που θα είμαι συμπαίκτης με τον συμπατριώτη μου τον Ούγκο γιατί θα εγκλιματιστώ γρηγορότερα», είπε ο Φερέιρα και… μιλώντας για «καυτές» έδρες πρόσθεσε: «Είναι ωραία να παίζουμε με πολύ κόσμο! Έχω δει και ματς του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, ξέρω ότι δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα οι φίλαθλοί του».

Ο Φερέιρα έχει αγωνιστεί:
2009 – 2010 :    Alanya Blediye (Turkey)
2010 – 2011 :    FUVIC (Brazil)
2011 – 2013 :    Hboub (Lebanon)
2013 – 2014 :    Bouchriech (Lebanon)
2014 – 2015 :    Blat (Lebanon)

Πηγή: http://paovolleyball.gr

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίντσον Φερέιρα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject