Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-04-2022

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και το δεύτερο ως προπονητής του τριφυλλιού:
«Ναι, είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Κάθε επιτυχία που έχω κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστή. Όλοι μας είχαμε πάντα ένα όνειρο. Να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσουμε ένα πρωτάθλημα. Το καταφέραμε. Γίναμε ένα με τον κόσμο. Δεν θέλω να λέω στενάχωρα πράγματα απόψε αλλά μην ξεχνάμε πως πριν πέντε χρόνια δίναμε μπαράζ παραμονής. Θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Ελπίζουμε να κρατήσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό, εκεί που του αξίζει. Ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός και σήμερα. Η δίψα του δεν κρύβεται και ζήσαμε μία πραγματικά μαγική ημέρα απόψε. Αύριο το πρωί, όμως, έχουμε προπόνηση. Γι' αυτό εγινε αυτή η διαχείριση στο ματς, θέλουμε να διεκδικήσουμε και το Λιγκ Καπ. Θέλουμε να φτάσουμε και εκεί στον τελικό. Γεμίσαμε το ΟΑΚΑ, το χάρηκε όλος ο κόσμος κι αυτό μας γεμίζει χαρά. Και το 2020 το είχαμε χαρεί αλλά τώρα για πρώτη φορά είχαμε τόσο κόσμο πλάι μας».
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναθηναϊκός Α.Ο. Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject