Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-10-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Θετικά δείγματα στα φιλικά του Άθλου Ορεστιάδας στη Βουλγαρία

Rate this item
(0 votes)
Με πολύτιμα συμπεράσματα, αλλά και σημαντικές διεθνείς παραστάσεις για τη συνέχεια της προετοιμασίας του ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στην φετινή Volley League, επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής από τη Βουλγαρία ο Άθλος Ορεστιάδας.


Η ομάδα μας στη συνέχεια των δυνατών φιλικών με βουλγαρικές ομάδες, μπορεί να μην πανηγύρισε κάποια νίκη, ωστόσο με την ανταγωνιστικότητα και τα θετικά της δείγματα, έδειξε πως συνεχίζει σε σωστό δρόμο την προετοιμασία της, ενώ σε όλα τα ματς ο Βούλγαρος τεχνικός, Ατανάς Πετρόφ, δοκίμασε τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του σε διάφορα σχήματα και θέσεις.

Την Παρασκευή,  στο α’ φιλικό στη Στάρα Ζαγόρα η τοπική Μπερόε 2016 κέρδισε 3-0 ( 26-24, 25-22, 25-22) σε ένα ματς τα σετ του οποίου κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Μάλιστα στο 4ο σετ που παίχθηκε κατόπιν συμφωνίας των δύο τεχνικών η ομάδα μας κέρδισε τους γηπεδούχους με 23-25.

Ακολούθησαν το Σαββατοκύριακο τα δύο παιχνίδια στο Μπουργκάς κόντρα στην πανίσχυρη Nεφτοχίμικ 2010, όπου στα πιο δυνατά έως τώρα φετινά τεστ, η ομάδα έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Άθλος Ορεστιάδας: Θετικά δείγματα στα φιλικά του Άθλου Ορεστιάδας στη Βουλγαρία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject