Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-10-2013

Αλέξης Αλεξίου: Δεχόμαστε πόλεμο… Ζητάμε την παρέμβαση του Υπουργού

Rate this item
(0 votes)
Με μια απόφαση που σόκαρε το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, η Αποκεντρωμένη διοίκηση απαγόρεψε πριν από λίγη ώρα την παρουσία κόσμου στο κλειστό της Γλυφάδας στο σαββατιάτικο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού! Με έγγραφο που απέστειλε στα Γραφεία της Ερασιτεχνικής, έκανε γνωστό ότι δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα παρουσία φιλάθλων! Η ΑΕΚ, θα πρέπει τώρα, ή να βρει άλλο γήπεδο μέσα στις επόμενες ώρες, ή να παίξει «κεκλεισμένων των θυρών».

Κι όμως μέχρι αργά το απόγευμα όλα κυλούσαν ομαλά. H Περιφέρεια αφού έκανε τον απαραίτητο έλεγχο, είχε δώσει την άδεια τέλεσης του αγώνα. Όμως σήμερα το απόγευμα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ανακοίνωσε ότι η άδεια, που έχει δώσει για το κλειστό της Γλυφάδας τροποποιείται κι αντί για «2.270 θεατές», γίνεται «χωρίς θεατές».

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βρει άλλο γήπεδο μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια. Όμως κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο αφού θα πρέπει πρώτα η Περιφέρεια να ελέγξει, αν το γήπεδο αυτό είναι κατάλληλο, στη συνέχει να εκδοθεί άδεια τέλεσης του αγώνα από τη Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μετά αυτή να εγκριθεί από την ΕΣΑΠ και τη ΝΟVA και να ακολουθήσει η σύσκεψη με την Αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας. «Όλα αυτά μπορούν να γίνουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι;» αναρωτιούνται στην ΑΕΚ.

Λάβρος ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Αλέξης Αλεξίου έκανε την εξής δήλωση: «Δεχόμαστε πόλεμο. Είτε αυτός είναι πόλεμος εκούσιος, είτε από βλακεία ή ανικανότητα ανευθυνοϋπεύθυνων που υπογράφουν χαρτάκια χωρίς να υπολογίζουν την ιστορία αυτού του σωματείου. Δεν μπορούν να παίζουν με την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν θα χαριστεί σε κανένα από εδώ και μπρος.

Αν υποστεί ζημία εξαιτίας της παράλογης και παράνομης αυτής στάσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, θα κινηθεί για να λάβει αποζημίωση σε επίπεδο δημοσίου και σε επίπεδο προσώπων. Για να καταλάβουν όλοι ότι, όταν αναλαμβάνουν μια δουλειά πρέπει να την κάνουν σωστά και εμπρόθεσμα.

Ζητάμε την παρέμβαση του Υπουργού ώστε να επιτραπεί να διεξαχθεί το ματς με κόσμο στο κλειστό της Γλυφάδας, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Για να μη πάει χαμένος ο κόπος του κόσμου που θέλει να έρθει να δει την ομάδα και κυρίως ο ιδρώτας των παικτών μας, που θέλουν επιτέλους να χαρούν μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου μπροστά στον κόσμο τους. Δεν μπορεί κανείς να τους στερήσει αυτή τη χαρά…».

Πηγή: ΤΑΑ ΑΕΚ

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Αλέξης Αλεξίου: Δεχόμαστε πόλεμο… Ζητάμε την παρέμβαση του Υπουργού
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject