Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2022

Μιλενκόσκι - Τακουρίδης: "Δυνατό το πρωτάθλημα, θέλουμε τον τίτλο"

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσφκι και ο αρχηγός του δικεφάλου Γιάννης Τακουρίδης μίλησαν για το νέο πρωτάθλημα και τους υψηλούς στόχους που έχει ο δικέφαλος:

 

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσφκι δήλωσε: «Μπροστά μας έχουμε ένα πρωτάθλημα, δυνατότερο από πέρυσι. Μία λίγκα από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη. Πολλές ομάδες έχουν δυνατά ρόστερ με σπουδαίους παίκτες. Θα είναι δύσκολη σεζόν για όλους. Εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όλους και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Κάναμε καλή αρχή στο Challenge Cup, κατακτήσαμε το διεθνές τουρνουά στη Σερβία και οι παίκτες μου είναι με κίνητρο σε κάθε προπόνηση. Θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Τέσσερις ομάδες έχουν προβάδισμα, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Σύρος και εμείς θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους φέτος. Δεν μπορώ να πω ποια ομάδα είναι φαβορί».

 

Τακουρίδης: "Τέσσερις για τίτλο, μακάρι να είμαστε εμείς πρωταθλητές"



Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης μίλησε για ισχυρή τετράδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο και ευχήθηκε να το κατακτήσει η ομάδα του: "Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα. Το περιμέναμε με αγωνία και μετά από σκληρή προετοιμασία. Το πρωτάθλημα θα είναι και εφέτος σε υψηλό επίπεδο και πολύ ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Δείχνει πως το επίπεδο ανεβαίνει και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι και εφέτος η κατάκτηση του τίτλου. Κάνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εφέτος άλλαξε και πάλι το σύστημα του πρωταθλήματος. Εγινε όπως παλιά με πλέι οφ και αυτό κάνει το πρωτάθλημα και πάλι απρόβλεπτο. Θα κυνηγήσουμε και τους άλλους δύο τίτλους, Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Είναι τέσσερις ομάδες που είναι πολύ κοντά, εμείς, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας. Δε μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές".

 

Αφιέρωμα Volley League 2022-23: Π.Α.Ο.Κ.

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Μιλενκόσκι - Τακουρίδης: "Δυνατό το πρωτάθλημα, θέλουμε τον τίτλο"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject