Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-11-2022

Δηλώσεις από τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ: Δημήτρης Καζάζης και Πέτερ Μιχάλοβιτς

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του με 3-2 σετ από την Κηφισιά:

 

"Είναι ξεκάθαρο ότι η Κηφισιά έπαιξε πολύ ελεύθερα. Με το σερβις μας χαλάσαμε την υποδοχή της. Εμείς ήμασταν κακοί στη χάι μπολ. Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε σε δύσκολες επιθέσεις των αντιπάλων μας να κάνουμε το μπλοκ-άμυνα. Είναι κάτι που το δουλεύουμε συνεχώς, αλλα δεν μπορέσαμε να το κάνουμε απέναντι στην Κηφισιά. Στα κρίσιμα σημεία η Κηφισιά ήταν πιο αποφασιστική και νίκησε δίκαια".


Ο Σέρβος διαγώνιος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Πέτερ Μιχάλοβιτς δήλωσε: "Περιμέναμε ότι θα πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Η Κηφισιά όμως έπαιξε καλά και πήρε δίκαια τη νικη. Δεν είμασταν αποτελεσματικοί στις ψηλές μπάλες και δεν είμασταν ψύχραιμοι σε κρίσιμα σημεία. Η Κηφισιά άντεξε στην πίεση που της ασκήσαμε με το σερβίς μας. Εμείς πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες και ειδικά στο τάι μπρέικ κάναμε λάθη που δεν έπρεπε".

Media


Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Δηλώσεις από τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ: Δημήτρης Καζάζης και Πέτερ Μιχάλοβιτς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject