Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-11-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Δηλώσεις Ηλίας Κρεούζης, Δημήτρης Ριζόπουλος

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης είπε μετά τη νίκη με 3-2 σετ επί του Α.Ο.Π.Κηφισιάς:


 

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά και στο προπονητικό της επιτελείο γιατί πραγματικά έπαιξε πάρα πολύ καλά και γύρισε το ματς, καταφέρνοντας να το στείλει στο ταί μπρέικ. Η Κηφισιά είχε ένα τεράστιο πρόβλημα σήμερα, που δεν το ξέραμε ούτε εμείς, την απουσία του πασαδόρου της Στιβαχτή και αναγκάστηκε να πάει σε λύση ανάγκης, αφού ήταν κομβικής σημασίας αυτή η έλλειψη. Εμείς καταφέραμε και μετά το α’ σετ, το οποίο λόγω γηπέδου ήταν περίεργο για εμάς, καταφέραμε να προσαρμοστούμε και γυρίσαμε το ματς 1-2. Από εκεί και έπειτα η Κηφισιά τα άλλαξε όλα και προσπάθησε να πάρει ό,τι μπορούσε από το παιχνίδι. Εμείς νομίζω ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και στο τέλος «χαμογελάσαμε».


O αρχηγός του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Παίξαμε δύο μεγάλα παιχνίδια εντός έδρας με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, αλλά μας «πονούσαν» τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου η εικόνα μας έως τώρα, ήταν λίγο κακή. Οπότε θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και σήμερα ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη γιατί παίζαμε την αήττητη στην έδρα της Κηφισιά. Μας έλειπε η νίκη, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το θέλαμε πολύ και κερδίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Σήμερα ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες, έλειπε ο πασαδόρος της Κηφισιάς, μετά βγήκε ο διαγώνιος, άλλαξε ο ακραίος σε διαγώνιο και προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε. Το καλό όμως με την ομάδα μου είναι ότι έχει έμπειρους παίκτες, που μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Άθλος Ορεστιάδας: Δηλώσεις Ηλίας Κρεούζης, Δημήτρης Ριζόπουλος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject