Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-12-2022

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης (9η αγωνιστική, 21/12, 19:30, Live Streaming YouTube ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Από την ημέρα των ντέρμπι δε θα μπορούσε να λείψει και η αναμέτρηση μεταξύ του Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Αριστοτέλη Σκύδρας στη Σύρο που επηρεάζεται από το απογορευτικό στον απόπλου των πλοίων λόγω της κακοκαιρίας. (Γυμναστήριο "Δημήτρης Βικέλας", 9η αγωνιστική, 21/12, 19:30, Live Streaming YouTube ESAP TV, Διαιτητές: Νικάκης, Πρέντζας).

 

Ο Φοίνικας θέλει να κάνει νέα αρχή στο πρωτάθλημα έστω και στο φινάλε του Α γύρου. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να πάρει καθαρό τρίποντο απέναντι στον Αριστοτέλη καθώς οι δύο διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ και Μίλωνα εκτροχίασαν τη βαθμολογική συγκομιδή. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έχει 11 βαθμούς σε 8 αγώνες και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας της Volley League.

 

Η μετάβαση της ομάδας της Σκύδρας στη Σύρο έχει επηρεαστεί από το απαγορευτικό απόπλου που είναι σε εφαρμογή τις δύο τελευταίες ημέρες, λόγω των ισχυρών ανέμων, ωστόσο η αποστολή θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να είναι σε θέση μάχης το απόγευμα. Για το λόγο αυτό άλλαξε και η ώρα του αγώνα και θα ξεκινήσεις στις 19:30.

Ο λίμπερο του Φοίνικα, Τάσος Σωνάκης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση κόντρα στον Αριστοτέλη, είπε: Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Μίλωνα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να παίξουμε καλά ώστε να κερδίσουμε τον Αριστοτέλη. Εύχομαι και πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα πάνε όλα καλά και ο Φοίνικας θα κάνει την πορεία που του αξίζει.

 

O Aριστοτέλης Σκύδρας προέρχεται από την ήττα εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Στοχεύει σε μία υπέρβαση που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο πρωτάθλημα και αυτό θα συμβεί με μία εκτός έδρας νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί. Ο Παναγιώτης Σδραυκάκης για πρώτη φορά εκτός έδρας θα έχει στη διάθεση του και τους τέσσερις Κουβανούς. Η ομάδα της Σκύδρας έχει 3 βαθμούς σε 8 αγώνες και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τον ΟΦΗ.

 

Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Volley League.

 

VOLLEY LEAGUE 2022-23

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: 9η αγωνιστική

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο "Αλέξανδρος Νικολαΐδης", Πολίχνη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Μυλώνακης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούπολη, 19:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης

Διαιτητές: Νικάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 21:15 (PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, 17:30(ΕRT FLIX Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης (9η αγωνιστική, 21/12, 19:30, Live Streaming YouTube ESAP TV)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject