Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-02-2023

Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας (16η αγωνιστική, 26/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Με το ντέρμπι μεταξύ του Ο.Φ.Η. και του Άθλου Ορεστιάδας θα ολοκληρωθεί η 16η αγωνιστική της Volley League, τρίτη από το τέλος της κανονικής περιόδου (Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου, Κρήτη, 16η αγωνιστική, 26/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Τραχαλάκη).

 

Με δεδεομένο πως οι ομάδες που θα πάρουν τις θέσεις από την 7η έως την 10η θα μεταφέρουν στα πλέι άουτ τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, ο αγώνας έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Άθλος Ορεστιάδας έχει 14 βαθμούς και ο ΟΦΗ 6 βαθμούς. Οι κρητικοί θέλουν να μειώσουν τη διαφορά ώστε να έχουν ελπίδες ανατροπής της μεταξύ τους διαφοράς στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ.

 

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να μας βοηθήσει, να σώσουμε την ομάδα» είπε ο προπονητής του ΤΑΑ ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, για το παιχνίδι δίχως αύριο που δίνει την Κυριακή (26/2, 7μμ) το βόλει του ΟΦΗ, με αντίπαλο τον Αθλο Ορεστιάδας, στο κλειστο γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικου Κεντρου.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε το τρίποντο, καθώς τους κυνηγάμε στην μάχη της σωτηρίας. Είναι δυο παιχνίδια στην έδρα μας, το ένα αυτό και το άλλο με τον Πήγασο, στα οποία θέλουμε τους τρείς βαθμούς, για να μειώσουμε τις διαφορές και να διεκδικήσουμε με καλύτερες προϋποθέσεις, την σωτηρία μας, στα πλέι-άουτ», επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ.

Στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί απο όλους, ως παιχνίδι της χρονιάς.

Η είσοδος στο κοινό, θα είναι ελεύθερη.

*Πριν την έναρξη του αγώνα, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει την ομάδα Νεανίδων του ΟΦΗ, η οποία κατέκτησε αήττητη, το πρωτάθλημα Κρήτης.

 

Ο τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας, Θοδωρής Χουσίδης, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας έδωσε το στίγμα της αυριανής αναμέτρησης με την ενισχυμένη κρητική ομάδα: «Ξεκινάμε το ταξίδι μας για το μακρινό Ηράκλειο με στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βάλει σε θέση οδηγού, όσον αφορά την διαδικασία των play out. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ανταγωνιστικότατο στην έδρα του ΟΦΗ, που με τις μεταγραφές που έκανε έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδό του. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι και σοβαροί, ούτως ώστε να έχουμε ελπίδες για το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Κρήτη».

 

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος κεντρικός Γκλάντστόουν Τζούνιορ τόνισε: «Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και ασφαλώς πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ είναι πολύ δύσκολη ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Δεληκώστας είναι καλός προπονητής και σίγουρα θα μας έχει «διαβάσει» καλά με την ομάδα του, ωστόσο κι εμείς έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το ματς».

 

 Σε δύο αγώνες για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ ο Άθλος μετράει ισάριθμες νίκες επί του Ο.Φ.Η. και μάλιστα το 3-1 του Α γύρου ήταν και η πρώτη του Άθλου στην κατηγορία.

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
2022-23
26/02/2023: Volleyleague 16η Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας  
11/12/2022: Volleyleague Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ο.Φ.Η. 3-1 (25-18, 25-17, 26-28, 25-17)
14/10/2022: Λιγκ Καπ Ν.Σ. Προκριματικά Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας 0-3 (20-25, 18-25, 15-25)

 


Volley League - 16η αγωνιστική

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023


Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβιών, 17.30 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 20.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Ονόπας, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 20.30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Τσίτσικας Ν., Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30 (ΕΡΤ-3 HD): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Σταυρίδης Σ., Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Συκάς, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας (16η αγωνιστική, 26/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject