Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-11-2013

Δηλώσεις Αρσενιάδη, Καζάζη

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης και ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσαν μετά τη νίκη της Κηφισιάς:

Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, όχι τόσο για την απόδοση τους όσο για την προσπάθεια τους στην προπόνηση και την όρεξη που δείχνουν. Είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζεις τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, και ειδικά όταν είναι πλήρης. Αυτό που είδατε σήμερα, το βλέπουμε και στην προπόνηση.

Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος, αφού οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις δεν είχαν μετακίνηση. Εγώ φοβόμουν το αντίθετο, ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ρυθμό λόγω των δυνατών παιχνιδιών, φοβόμουν την αντίδραση του σε όλο το παιχνίδι. Φοβόμουν τις δυνατότητες που έχει ο Ολυμπιακός, αλλά η ομάδα μας έδειξε μία εκπληκτική σταθερότητα και διάρκεια, και πολλή ενέργεια σε όλους τους τομείς, πράγμα που με χαροποιεί σε μεγάλο βαθμό.

Μες στη βδομάδα βάλαμε κι εμείς ένα δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το παιχνίδι με τις βασικές ομάδες στην ουσία έληξε 1-1. Η ΑΕΚ έχει χτιστεί για υψηλότερα πράγματα από εμάς. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

«Μας στεναχωρεί ο τρόπος που χάσαμε»

O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Δεν μας στεναχωρεί τόσο η ήττα αλλά ο τρόπος που χάσαμε. Παίζαμε με μεγάλο ρίσκο, θέλαμε να πιέσουμε την Κηφισιά, αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο. Μας πίεσε αρκετά και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ κακή, ίσως το μυαλό μας να είναι αλλού αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θέλαμε να πιάσουμε έναν στόχο και ξεχάσαμε το βασικό μας. Στην Ελλάδα αν δε δίνουμε το 100%, όχι μόνο αγωνιστικά και τεχνικά, αλλά και από άποψη πάθους, θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα. Στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, και στο Τσάμπιονς Λιγκ να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αυτό που διέκρινα ήταν ότι δεν υπήρχε το απαιτούμενο πάθος απέναντι σε μία ομάδα που μας έχει κερδίσει και στο Λιγκ Καπ.  Ενώ είχαμε πει πως θα τους πιέσουμε από την αρχή, αυτό δεν έγινε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.  Δε χρειάζεται να αλλάξουμε πραγματα για τον ευρωπαϊκό αγώνα της Τετάρτης, αλλά να δείξομε πόσο το θέλουμε. Πρέπει να μπούμε για τη νίκη. Αν νομίζουμε ότι μπαίνουμε με τις ομάδες και θα κερδίζουμε με όλες, κάνουμε μεγάλο λάθος».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Δηλώσεις Αρσενιάδη, Καζάζη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject